BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündem5. parti ortaya çıktı----

5. parti ortaya çıktı

5. parti ortaya çıktı
29 Ekim 2015 - 11:43 www.finansgundem.com

DSP Genel Başkanı Masum Türker,"Türkiye'de beşinci bir partiye ihtiyaç var. DSP, birikimiyle ve deneyimiyle beşinci parti olmaya adaydır" dedi

Seçim çalışmaları kapsamından Düzce İl Teşkilatını ziyaret eden Türker, burada yaptığı açıklamada, Türkiye'nin geçmişe nazaran çok farklı bir seçim yaşadığını, erken seçimlerin bir değişime neden olabilecek atmosferde gerçekleştiğini belirtti. 

"Bu değişim sonucu ya Türkiye yörüngesine oturacak ya da önümüzdeki yıl mayıs-haziran ayında bir seçim daha yapılacak" diyen Türker, "Yörüngeye oturabilmesi hatta ikinci ihtimal olan gelecek sene yapılacak seçimde tekrar bir toparlanmanın, örgütlenmenin yatay olarak sağlanabilmesi için parlamentoya muhakkak beşinci partinin girmesi ya da gelecek için beşinci bir partinin filiz vermesi gerekiyor" diye konuştu.
"Türkiye'de beşinci bir partiye ihtiyaç var. DSP, birikimiyle, kadrosuyla ve deneyimiyle beşinci parti olmaya adaydır"

 Sayın Devlet Bahçeli aynı düşünceyi dile getirdi ama yorumcular bu tartışmayı yörüngesinden çıkartmak için milletin AK Parti'nin bölünmesine götürüldüğünü belirten Türker, "Oysa bu AK Parti'nin bölünmesi üzerine değil, oy verirken, geçmişte AK Partiyi Türkiye'nin sorunlarını çözecek parti görüp, onun kadrosu, taraftarı, üyesi olmayanların oylarının AK Parti'ye gitmemesiyle mümkün olabilir" dedi.

Türkiye'de iktidar değişikliğinin AK Parti'nin oylarının azalmasıyla olabileceğini savunan Türker, "Türkiye'de beşinci bir partiye ihtiyaç var. DSP, birikimiyle, kadrosuyla ve deneyimiyle beşinci parti olmaya adaydır" dedi.
ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)