BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündem5 ilin sağlık müdürüyle görüşen Koca'dan açıklama----

5 ilin sağlık müdürüyle görüşen Koca'dan açıklama

5 ilin sağlık müdürüyle görüşen Koca'dan açıklama
19 Mart 2021 - 21:44 www.finansgundem.com

5 ilin sağlık müdürüyle görüşen Koca, toplantının ardından sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, "Kısıtlamaları bir daha gelmemek üzere kaldırabilecek olan bizleriz. Virüs yok olmadı, tedbirlere uymak zorundayız" ifadelerini kullandı.

Bakan Koca, 5 ilin sağlık müdürüyle görüştü. Toplantıda vaka artışlarındaki son durum ele alındı ve tedbirler görüşüldü. Bakan Koca, "Kısıtlamaları bir daha gelmemek üzere kaldırabilecek olan bizleriz" dedi.
Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, koronavirüs vaka sayılarının artış gösterdiği Antalya, Balıkesir, Kayseri, Kocaeli ve Samsun il sağlık müdürleriyle toplantı yaptı.

Koca, Twitter hesabından yaptığı paylaşımda, "İl yöneticileri ile tedbir ve uygulamaları istişare ettik. Kısıtlamaları bir daha gelmemek üzere kaldırabilecek olan bizleriz. Virüs yok olmadı, tedbirlere uymak zorundayız" açıklamasını yaptı.

Günlük tablo paylaşıldı: Rakamlar tedirgin ediyor

 

YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)