BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündem5 ilde kara para operasyonu: Çantalar dolusu para ele geçirildi----

5 ilde kara para operasyonu: Çantalar dolusu para ele geçirildi

5 ilde kara para operasyonu: Çantalar dolusu para ele geçirildi
13 Haziran 2023 - 21:50 www.finansgundem.com

5 ilde uyuşturucudan elde edilen paraları akladığı öne sürülen şüphelilere operasyon düzenlendi. Operasyonda 23 kişi gözaltına alınırken, 100 milyon TL'den fazla para, altın kaplama tabanca, özel tasarım saat ve mücevher ele geçirildi

İstanbul Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü, MASAK ve Narkotik Suçlarla Daire Başkanlığı koordinesinde, uyuşturucudan elde edilen paraları aklayanlara yönelik yürüttükleri 2 yıllık çalışmanın ardından şüphelilere yönelik operasyon düzenledi. İstanbul merkez olmak üzere Muğla, Antalya, Ankara ve Aydın’da eş zamanlı olarak yapılan operasyonlarda 23 kişi gözaltına alındı.

1 MİLYAR LİRADAN FAZLA MAL VARLIĞINA EL KONULDU

Lüks dairelere yapılan operasyonlarda özel harekat ekipleri de görev aldı. Operasyon kapsamında Hollanda başta olmak üzere Avrupa’nın birçok ülkesinde kokain ticareti ve farklı suç faaliyetleri olan şebekenin, Türkiye’de var olan menkul ve gayrimenkul olmak üzere 1 milyar Türk lirası üzerindeki malvarlığına el konuldu.

Operasyon sırasında şüphelilerin adreslerinde yapılan aramalarda yaklaşık 100 milyon Türk lirası üzerinde nakit ve mücevherat cinsinden kıymet ele geçirildi. Evlerde ele geçirilen eşyalar arasında içi para dolu bir bavul, altın kaplamalı tabanca, dünyaca ünlü markalardan kol saatleri de yer aldı.

Fransa: Rus devlet kurumları ülkemize karşı dezenformasyon yürütüyor

 

Tacizci fon yöneticisinin adını bile kazıyacaklar

 

Depremzede kadın işverenlere hibe desteği verilecek

 

Başakşehir'deki fabrika yangını 70 saat sonra söndürüldü

 

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)