BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaBankacılık48 saat sürecek yazılım maratonu başlıyor----

48 saat sürecek yazılım maratonu başlıyor

48 saat sürecek yazılım maratonu başlıyor
04 Haziran 2015 - 17:40 www.finansgundem.com

‘BNP Paribas International Hackathon’ın İstanbul ayağı, TEB tarafından TEB Formasyon Akademisi’nde gerçekleştirilecek

Stratejik ortağı BNP Paribas ile bankacılık ve finans dünyası için müşteri deneyiminde fark yaratacak girişimci fikirlere destek olmayı amaçlayan Türk Ekonomi Bankası (TEB), 12-14 Haziran tarihleri arasında İstanbul’da 48 saat sürecek bir yazılım maratonuna ev sahipliği yapacak. San Fransisco, Paris, Brüksel, Roma ve İstanbul olmak üzere 5 farklı şehirde eş zamanlı olarak düzenlenecek global yazılım maratonu BNP Paribas International Hackaton’ın İstanbul ayağı TEB’in Saklıköy’deki TEB Formasyon Akademisi’nde gerçekleşecek.
 
Finansal yazılımcılara mentorluk desteği

Bankacılık ve finans dünyası için müşteri deneyiminde fark yaratacak, yenilikçi çözümler geliştirme ve girişimcilere destek olma amacıyla düzenlenen BNP Paribas International Hackathon, etkinlik boyunca finansal yazılım yapabilecek girişimci ve girişimci ekiplerini ağırlayacak. Kurgusal bir data seti kullanarak kod yazacak, mobil veya web tabanlı yazılım geliştirecek olan girişimciler, TEB ve diğer sektörlerden gelen uzmanlardan da mentorluk desteği alabilecek.
 
Aynı anda 5 ülkede

San Fransisco, Paris, Brüksel, Roma ve İstanbul olmak üzere beş farklı şehirde aynı anda düzenlenecek olan yarışmaya katılan girişimcilerin projeleri, teknoloji ve Finans dünyasının önde gelen isimleri, melek yatırımcılar, danışmanlar, teknokent temsilcileri, global ödeme sistemi sağlayıcıları ve TEB yöneticilerinden oluşan bir jüri tarafından değerlendirilecek.
 
Toplam 120 bin TL ödül

Katıldıkları projelerin tüm haklarının yanı sıra toplamda 120 bin TL’lik para ödülü kazanacak olan girişimciler, online eğitim programlarına katılımın yanı sıra Türkiye ve uluslararası mentor network ağına erişim fırsatı yakalayabileceği gibi TEB Girişim Evi’nden de danışmanlık desteği almaya hak kazanacak.
 
Jüri tarafından belirlenecek iki girişimci ise Ekim ayında Paris’te gerçekleştirilecek Demo Day’e katılarak projesini uluslararası jüri karşısında sunma imkanı bulacak. Ayrıca girişimciler, TEB’in stratejik ortağı BNP Paribas’ın 80’e yakın ülkedeki global ağı sayesinde yeni müşterilere ulaşma ve işbirliği şansına da sahip olacak. 
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)