BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündem45 milyon dolarlık çiftlikle kendini teselli etti----

45 milyon dolarlık çiftlikle kendini teselli etti

45 milyon dolarlık çiftlikle kendini teselli etti
10 Mayıs 2020 - 16:30 www.finansgundem.com

Mike Bloomberg, Demokrat Parti’den ABD başkanlığına aday adayı olmuştu. Ancak ünlü iş insanı beklediği desteği göremeyince 4 Mart'ta yarıştan çekildi. Bloomberg, Colorado’dan 45 milyon dolara aldığı çiftlikle kendisini teselli etti

Ünlü iş insanı Mike Bloomberg, Demokrat Parti'den ABD başkan aday adayı olmuş ancak yarıştan çekilmişti. Bloomberg, bu kararından haftalar sonra Colorado Meekers’te 45 milyon dolara muhteşem bir çiftliğin sahibi oldu.


Mike Bloomberg

Business Insider'da yer alan habere göre, 2002-2013 yılları arasında New York Belediye Başkanlığı da yapan Bloomberg, çiftliği özel sermaye milyarderi Henry Kravis'ten satın aldı. Kravis, mülkü 1991 yılında 5.5 milyon dolar karşılığında edinmiş, bir o kadar parayı da çiftliği geliştirmek için harcamıştı.

46 BİN DÖNÜM ARAZİYE KURULU

56.2 milyar dolarlık servetiyle ABD tarihinde başkanlık için yarışan en zengin kişi olan Mike Bloomberg'in Westlands adındaki yeni çiftliği 46 bin dönümlük bir arazi üzerinde kurulu.

ABD'nin en pahalı kayak merkezlerinin bulunduğu Aspen'e 1 saat uzaklıkta. Çiftliğin içinde 5 bin 791 metrekarelik ana bina, helikopter pisti ve hangarı, dört delikli golf sahası, yüzme havuzu, tenis kortu ile misafir ve çalışanlar için birkaç tane müştemilat yer alıyor.

NEW YORK CİTY, HAMPTONS, FLORIDA, LONDRA, BERMUDA…

Mike Bloomberg, Colorado'ya yabancı değil. Milyarder iş insanı Vail’de 72 odalı kayak merkezinin 4 odasının sahibi. 45 milyon dolarlık Westlands, Bloomberg'in New York City, Hamptons, Westchester, Florida, Londra ve Bermuda'daki toplam değerleri yüz milyonlarca doları bulan gayrimenkullerine kardeş oldu.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)