BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündem45 gemi sigortalanacak----

45 gemi sigortalanacak

45 gemi sigortalanacak
20 Ocak 2012 - 11:11 www.finansgundem.com

İstanbul Şehir Hatları, 39 adet gemi ile 6 adet dubadan oluşan şehir hatları filo gemileri ve yüzer varlıklarını sigortalatacak

İstanbul Şehir Hatları Turizm San. ve Tic. Anonim Şirketi, 39 adet gemi ile 6 adet dubadan oluşan şehir hatları filo gemileri ve yüzer varlıklarını sigortalatacak.
Konuya ilişkin ihale ilanı, Resmi Gazete'nin bugünkü sayısında yayımlandı.
Buna göre, şirket, söz konusu varlıklar için 20 Şubat 2012-20 Şubat 2013 döneminde P&I Sigortalarının (Protection&Indemnity - Koruma ve Tazmin) yaptırılması işini 4734 sayılı Kamu İhale Kanunu'nun ilgili maddesi kapsamında açık ilanlı pazarlık usulü ile ihale edecek.
İhale, şirketin İstanbul Beyoğlu'ndaki adresinde 2 Şubat'ta yapılacak.
Tüm isteklilere açık olan ihalenin dokümanı, şirketin Beyoğlu'ndaki adresinde görülebilecek ve 50 lira karşılığında aynı adresten temin edilebilecek. İhaleye teklif verecek olanların ihale dokümanını satın almaları zorunlu olacak.
Teklifler, ihale tarih ve saatine kadar söz konusu adrese verilebileceği gibi, iadeli taahhütlü posta vasıtasıyla da gönderilebilecek.
Konsorsiyumlar ihaleye teklif veremeyecek.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)