BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaSpor"41 kere maşallah"----

"41 kere maşallah"

41 kere maşallah
28 Aralık 2015 - 06:36 www.finansgundem.com

Ligin ilk yarısını lider tamamladıkları için mutlu olduğunu belirten Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, "41 gol, 41 puan. 41 kere maşallah" dedi

Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman, Torku Konyaspor'u 4-0 yendikleri maçın ardından basın mensuplarına yaptığı açıklamada, karşılaşmayı çok iyi top oynayarak kazandıkları dile getirerek, "41 puan, 41 gol, 41 kere maşallah. İlk yarıyı  lider olarak bitiriyoruz. İnşallah kendi stadımızda ligi lider bitiririz. Allah şampiyonluğu nasip etsin" diye konuştu.

Transfer çalışmalarının devam ettiğini belirten Orman, "Oyuncu kalitesinin yanında karakter kalitesi de iyi olmalı. Takım düzenini bozmayacak şekilde hareket etmek istiyoruz. Aynı zamanda da bütçelerimize uyacak. Stadımız ve gelirimiz olmadığı halde kendi planımız içinde gidiyoruz. O planın içinde devam edeceğiz" dedi.

"Bu hakemlerle devam edeceğimizi kabul etmemiz lazım"

Hakemlerle ilgili konuşmayı sevmediklerini vurgulayan Orman, sözlerini şöyle sürdürdü:

"Hakemlerle alakalı en az konuşan da biziz. Bizim maçlarda da oluyor, geçen hafta gördünüz ama bu hakemlerle bu lig bitecek. Bu insanlar bizim insanlarımız, bunlara sahip çıkarak, MHK görevini yaparak, eğiterek... Bu hakemlerle devam edeceğimizi kabul etmemiz lazım. Maalesef hata oluyor. Futbol zaten hata oyunu. Şunu da unutmamak lazım sadece hakemler hata yapmıyor, oyuncular, teknik direktörler, biz yöneticiler ve Futbol Federasyonu yöneticileri, herkes hata yapıyor."
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)