BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaYaşam-Magazin40 yıllık düğün pastası açık artırmada!----

40 yıllık düğün pastası açık artırmada!

40 yıllık düğün pastası açık artırmada!
28 Temmuz 2021 - 15:53 www.finansgundem.com

Lady Diana ve Prens Charles'ın düğün pastasının müzayedede 500 sterline satılması bekleniyor. Pastanın büyük bir dilim olduğu göze çarparken, kraliyet sözcüleri pastanın evliliklerinden daha uzun süre dayandığını ifade ediyor.

İngiltere merkezli ‘The Sun’ gazetesinin haberine göre bu dilim, bu zamana kadar Prens Charles’ın ikametgahı Clarence House’da Moyra Smith adındaki çalışan tarafından muhafaza edildi.

Moyra tarafından bir kek kalıbında streç film içinde muhafaza edilen pasta, gelecek ay müzayedeci Dominic Winter’ın İngiltere’deki müzayedesinde satılacak.

Pasta diliminin, yaklaşık 500 sterline (639 dolar) satılması bekleniyor.

Kraliyet hatıraları konusunda uzman olan Chris Albury, “Bu, garip eşsiz bir hatıra. Ama yemenizi tavsiye etmem” şeklinde konuştu.

Prens Charles ve Lady Diana’nın düğünü için 225 pound (yaklaşık 102 kg) ağırlığındaki beş adım uzunluğunda bir meyveli pasta da dahil olmak üzere toplam 23 pasta yapıldı.

Prens Charles ve Lady Diana, 1981 yılında evlendi ve 1996 yılında ise ayrıldı. İngiltere Prensi, daha sonra 2005 yılında Cornwall Düşesi Camilla ile evlendi.

4 bin liralık telefonu bin liraya satışa çıkardılar

 

Philip Morris sigara satışını sonlandıracak

 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)