BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündem4 trilyon dolarlık yeni paket----

4 trilyon dolarlık yeni paket

4 trilyon dolarlık yeni paket
22 Mart 2021 - 08:54 www.finansgundem.com

Yatırım bankası Goldman Sachs, Biden yönetiminden 4 trilyon dolarlık daha teşvik adımı atmasını bekliyor.

Başkanlık koltuğuna oturur oturmaz 1.9 trilyonluk teşvik paketini dağıtılacak konuma getiren Joe Biden, 2.5 trilyon dolarlık yeni bir paket hazırlığı içerisinde olduklarını açıkladı. Uluslararası yatırım kuruluşu Goldman Sachs, Biden yönetiminden 4 trilyon dolarlık daha teşvik adımı atmasını bekliyor.

Kuruluşun değerlendirmesinde "Ekonomistlerimiz Biden yönetiminin altyapı konusunda yeni teşvik planının 2 trilyon dolarlık harcama içereceğini tahmin ediyorlar. Programa sağlık, eğitim ve çocuk bakım destekleri de eklenirse büyüklük 4 trilyon doları bulabilir" yorumu yaptı.

SERVET VERGİSİ GÜNDEMDE

Değerlendirmede Biden yönetiminin yeni harcamaların maliyetini karşılamak üzere vergileri artırmasının beklendiğinin de altı çizildi. Finansgundem.com’un yaptığı derlemelere göre Biden servet vergisi getirerek zenginlerden 1 trilyon dolara yakın vergi toplamayı hedefliyor. Ayrıca piyasalara sürekli para aktarılması ise gelişmiş ülkelerde enflasyonu yukarı çekiyor.

Biden yönetimine aşı desteği

 

Biden'dan İstanbul Sözleşmesi açıklaması

 

 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)