BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündem3'lü zirve Tebriz'de yapılacak----

3'lü zirve Tebriz'de yapılacak

3'lü zirve Tebriz'de yapılacak
28 Ağustos 2018 - 15:36 www.finansgundem.com

7 Eylül'de yapılması planlanan Erdoğan, Putin, Ruhani zirvesinin İran'ın tarihi Türk kenti Tebriz'de yapılacağı belirtildi

7 Eylül'de Suriye'nin geleceği konulu liderler zirvesinde bir araya gelecek olan Cumhurbaşkanı Erdoğan, İranCumhurbaşkanı Ruhani ve Rusya Devlet Başkanı Putin İran'ın tarihi Türk kenti Tebriz'de bir araya geleceği öğrenildi.

Habertürk'ten Çetiner Çetin'in haberine göre zirvenin ilk gündem konusu İdlib olarak belirlenirken, tarafların terör örgütü PKK'nın Suriye'deki faaliyetlerini de masaya yatıracağı öğrenildi.

Konu ile ilgili Habertürk'ün sorularını yanıtlayan İran'ın Doğu Azerbaycan Valisi Mecid Hudabahş, "Rusya ve Türkiye Başkanları Vladimir Putin ve Recep Tayyip Erdoğan, üç ülke liderlerinin üçüncü toplantısına katılmak üzere 7 Eylül Cuma günü İslam dünyasının 2018 yılı turizm başkenti olan Tebriz'in sıcakkanlı halkına misafir olacaklar ve ülkemizin Cumhurbaşkanı Ruhani ise ev sahipliğini yapan yetkili olarak söz konusu toplantıya katılacaktır." ifadelerinde bulundu.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)