BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündem35 kilo bomba ele geçirildi----

35 kilo bomba ele geçirildi

35 kilo bomba ele geçirildi
17 Eylül 2015 - 13:27 www.finansgundem.com

Şanlıurfa'nın Viranşehir ilçesinde bir arazide 35 kilogram ağırlığında 8 el yapımı bomba bulundu

Şanlıurfa 'nın Viranşehir ilçesinde, 3 gün önce Hürriyet Mahallesi'ndeki bir parka bomba yerleştirmeye çalışırken yakalanan 5 zanlının ifadeleri doğrultusunda ilçede boş bir arazide parça tesirli demir kaplar içerisinde yerleştirilmiş 8 el yapımı bomba bulundu.

35 KİLO BOMBA

Ağırlığı 35 kilogram olan bombaların güvenlik güçlerine yönelik eylemde kullanılmak üzere hazırlandığı tespit edildi. Zanlıların Emniyet Müdürlüğündeki sorguları sürüyor.

İlçede, 5 zanlının 4 gün önce Cumhuriyet Mahallesi'ndeki bir parkta çöp konteynerine yerleştirdikleri el bombasını zırhlı polis aracının geçişi esnasında infilak ettirdiği belirlenmiş, saldırıda ölen ya da yaralanan olmamıştı.

PKK'YA DARBE: 24 KİŞİYE GÖZALTI

ŞANLIURFA'da, jandarma tarafından PKK'nın şehir yapılanması KCK ile gençlik yapılanması YDG-H üyelerine yönelik düzenlenen eş zamanlı operasyonda 24 kişi gözaltına alındı.

İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, PKK ile ilişkili olduğu öne sürülen kişilere yönelik çalışma başlattı.

4 İLÇEDE EŞ ZAMANLI BASKIN

Uzun süredir yapılan takip sonunda jandarma, KCK ve YDG-H üyesi olduğu iddia edilen kişilere yönelik bu sabah kent merkezi ile Viranşehir, Suruç, Birecik ve Ceylanpınar ilçelerinde eş zamanlı operasyon düzenledi.

24 KİŞİ GÖZALTINA ALINDI

Yapılan baskınlarda 2'si mahalle muhtarı 24 kişi gözaltına alınırken, bu kişilerin evlerinde ise silah ve örgütsel doküman ele geçirildiği kaydedildi.

GÖZALTILAR ARTABİLİR

Gözaltına alınan şüpheliler sorgulanmak üzere Şanlıurfa'ya getirilirken, yetkililer operasyon kapsamında gözaltı sayısının artabileceğini bildirdi.
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)