BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündem305 personel THY'ye geri dönüyor----

305 personel THY'ye geri dönüyor

305 personel THY'ye geri dönüyor
05 Şubat 2014 - 09:53 www.finansgundem.com

Türk Hava Yolları (THY)'nda işten çıkarılan 305 kişinin tekrar alınacağının müjdesini Hava-İş Sendikası verdi

Hava-İş Sendikası'ndan yapılan yazılı açıklamada, “24. Dönem Toplu İş sözleşmemizde mutabakata varılan protokol anlaşması gereği THY A.O. Yönetimi ile sendikamız yönetimi arasında oluşturulan komisyon çalışmaları tamamlanmış ve 256 üyemizin iş başı yapması uygun görülmüştür. Teknik A.Ş.'deki 39 üyemiz ile ilgili görüşmelerde hafta içinde sonuçlandırılarak tarafımızdan bilahare açıklanacaktır" denildi.

Açıklamada, "Bazı üyelerimiz işveren tarafından disiplin suçu niteliğindeki suçlar kapsamında görüldüğünden işe iadeleri konusunda mutabakat sağlanamamıştır. Bu arkadaşlarımız için anlaşma protokolüne şerh düşülmüş ve arkadaşlarımızın yasal haklarını araması hususunda ve hukuki süreçte kendilerine sendikamızca her türlü destek verilecektir. Sendikamız yeni yönetimi göreve geldiği 08 Aralık 2013 tarihi itibariyle olağan üstü bir gayret göstererek yaklaşık yedi ay süren grevi başarıyla bitirmiş ve bu kısa süreçte sendikal yaşamda örneğine az rastlanılacak bir başarıya daha imza atarak, işyerinden atılan yüzlerce üyemizin işe dönüşü sağlanmıştır" ifadeleri yeraldı.

Açıklama, "Yönetimimiz, üyelerimizin desteği ile yeni başarılara imza atmak için fedakarlıkla çalışmaya devam edecektir. Yeniden iş başı yapacak üyelerimize bu süreçte yaşadıkları sıkıntıların bir daha yaşanmaması dileği ile, sendikamız öncülüğünde yaptıkları mücadele ve verdikleri destekten dolayı teşekkür eder işe dönüşlerinin hayırlı olmasını dileriz" denildi.
ETİKETLER :
YORUMLAR (2)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • checktelster05 Şubat 2014 14:24

    çalışanları işten attır sonrada işe aldırdım diye hava at.sazan gibi her şeye zıplamayacaksın.

  • vatandaş05 Şubat 2014 13:24

    kimsenin mağdur edilmemesi adına iyi bir haber THY yönetimi bu konuda üstüne düşen görevi yapmıştır tebrikler.