BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündem300 bin araç Bodrum'a giriş yaptı----

300 bin araç Bodrum'a giriş yaptı

300 bin araç Bodrum'a giriş yaptı
31 Temmuz 2020 - 21:48 www.finansgundem.com

Son 24 saatte 90 bin, son 3 günde ise 300 bine yakın aracın giriş yaptığı turistik ilçede, havadan ve karadan denetimler sıklaştırılırken, korona virüs tedbirleri de artırıldı.

Muğla'nın Bodrum ilçesinde Kurban Bayramı'nın ilk günü yoğunluk oluştu. Son 24 saatte 90 bin, son 3 günde ise 300 bine yakın aracın giriş yaptığı turistik ilçede, havadan ve karadan denetimler sıklaştırılırken, korona virüs tedbirleri de artırıldı.

Kurban Bayramı’nın ilk günü özellikle halk plajlarında yoğunluk arttı. Plajlarda tatilcilerden bazılarının sosyal mesafe kuralına uyduğu, bazılarının ise uymadığı görüldü. Turizminin gözde merkezlerinden Bodrum’da bayram yoğunluğu başlayınca, plajlar  dolup taştı.

Öte yandan, belediye tarafından pandemi nedeniyle hayata geçirilen 'Güvenli alan' projesi kapsamında tüm işletmeler denetlendi. Polis ve jandarma ekipleri de havadan ve karadan 24 saat esaslı kontrollerini sürdürüyor. İlçe girişindeki Torba uygulama noktasında bölgeye giriş yapan araçlar denetlenerek, vatandaşların kimlik ve maske kontrolleri yapılıyor.

Korona virüste ölü sayısı 17, vaka sayısı 982

İngiltere normalleşmede frene bastı

ABD'de son 24 saatte salgın nedeniyle 1442 kişi hayatını kaybetti

ETİKETLER :
YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)