BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündem3 kentte saldırı! ----

3 kentte saldırı!

3 kentte saldırı!
23 Ağustos 2015 - 09:34 www.finansgundem.com

Bitlis, Hakkari ve Ağrı'da teröristler ile çatışmaya girildi. 1 PKK'lı etkisiz hale getirildi.

Bitlis’in Hizan ilçesinde yol kontrolü yapan güvenlik güçleri, çıkan çatışmada bir PKK’lıyı etkisiz hale getirdi. 

Ağrı Doğubayazıt'ta cezaevi kapısındaki nöbetçi askerlere el yapımı bomba atıldı. Yüksekova'da polise ateş açıldı, 1 saat çatışma yaşandı.

Bitlis Valiliğinden yapılan açıklamada, ’20 Ağustos 2015 tarihinden itibaren Hizan ilçesinde terör eylemlerine yönelik yapılan operasyonlar kapsamında Hizan ilçe merkezi girişinde güvenlik güçleri ve bir grup PKK’lı terörist arasında kısa süreli çatışma yaşanmıştır. Çatışmada bir terörist etkisiz hale getirilmiş olup operasyonlar sürmektedir’ denildi.
 
NÖBET KULÜBELERİNE PATLAYICI
 
Ağrı'nın Doğubayazıt ilçesinde A-2 tipi kapalı cezaevinin nöbet kulübelerine el yapımı bomba atıldı.
Olayda ölen ve yaralanan olmazken, araçla kaçan PKK'lıların yakalanması için operasyon başlatıldı. 
 
Olay, saat 21.00 sıralarında meydana geldi. Iğdır Caddesi üzerinde bulunan A-2 tipi kapalı cezaevi yakınlarına plakası henüz tespit edilemeyen araçla gelen PKK'lılar, el yapımı bombayı cezaevine ve bahçede bulunan nöbet kulübelerine attı. Bombalar, büyük bir gürültüyle patlarken, olayda ölen ve yaralanan olmadı. PKK'lılar, geldikleri araçla olay yerinden kaçtı. Bölgeye çok sayıda özel harekat polisi sevk edilirken, kaçan PKK'lıların yakalanması için operasyon başlattı.
 
HAKKARİ'DE POLİSE SALDIRI
 
Hakkari'nin Yüksekova ilçesinde devriye gezen polis  ekiplerine silahlı saldırıda bulunuldu. Alınan bilgiye göre, terör örgütü PKK üyeleri, Yüksekova'da  devriye gezen polis araçlarına Eski Cezaevi Kavşağı'nda uzun namlulu silahlarla  saldırı düzenledi. Ekiplerin anında karşılık vermesiyle başlayan ve yaklaşık bir saat  süren çatışmada, terör örgütü mensupları karanlıktan faydalanarak kaçtı. Operasyon başlatan güvenlik güçleri ile kaçan teröristler arasında  sıcak temas yaşanıyor. 
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)