BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündem3 işçi hayatını kaybetti----

3 işçi hayatını kaybetti

3 işçi hayatını kaybetti
14 Eylül 2014 - 18:40 www.finansgundem.com

Bugün İstanbulda iki, Konya’da bir işçi çalıştıkları inşaatlardan düşerek can verdi

Kartal Cevizli Mahallesi Onat Sokak'taki 8 katlı inşaatın en üst katından vinç yardımıyla aşağıdaki kamyona kalas indiren 49 yaşındaki Ahmet Çakmak, bir anda dengesini kaybetti ve en üst kattan aşağıda kalasların yüklendiği kamyonun içine düştü.

Olay yerine hemen sağlık ekipleri çağrıldı. Yapılan kontrollerde Ahmet Çakmak'ın hayatını kaybettiği tespit edildi.

Polis ekipleri olay yerinde inceleme yaparken, vatandaşlar gerekli önlemlerin alınmadığını ileri sürerek olaya tepki gösterdi.

Bir mahalle sakini, "Vinçle kalasları indirirken dengesini kaybettiği aşağı düştü. Binada hiç bir önlem yok, emniyet kemeri olacak, baret olacak" iddiasında bulundu.

İKİNCİ ÖLÜM ESENYURT'TA
Esenyurt'ta da bir inşaatta güvenlik ağı takarken dengesini kaybeden 22 yaşındaki Metin Boğmalık, 10'uncu kattan beton zemine düşerek hayatını kaybetti.

İddiaya göre olay, saat 11.00'da Esenyurt'ta yapımı süren bir inşaatta meydana geldi. İskele ustası ağabeyi Veysel Boğmalık ile birlikte çalışan Metin Boğmalık, aşağı bir şey düşmemesi için 10'uncu katta güvenlik ağı taktığı sırada dengesini kaybederek beton zemine düştü.

Olay yerine gelen sağlık ekiplerinin yaptıkları kontrolde Metin Boğmalık'ın öldüğünü belirledi. Olay yerine gelen polis ekiplerinin yaptıkları çalışmanın ardından Metin Boğmalık'ın cesedi Adli Tıp Kurumu'na kaldırıldı.

Polis, olayla ilgili soruşturma başlattı. Metin Boğmalık'ın bir süre önce Ordu'dan ağabeyi Veysel Boğmalık ile birlikte İstanbul'a çalışmaya geldiği ve bekar olduğu öğrenildi.

KONYA’DA DA BİR İŞÇİ HAYATINI KAYBETTİ
Konya’da inşaatın üçüncü katından düşen bir işçi hayatını kaybetti. Konya’nın Karatay mahallesindeki bir inşaatta çalışan Kıyas Kahraman, iddiaya göre dengesini kaybedince üçüncü kattan düştü.

Olay, mesai bitiminde diğer işçiler tarafından fark edildi. İhbar üzerine bölgeye gelen sağlık ekipleri, 47 yaşındaki işçinin hayatını kaybettiğini belirledi.
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)