BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündem3 il için "çok kuvvetli yağış" uyarısında bulunuldu----

3 il için "çok kuvvetli yağış" uyarısında bulunuldu

3 il için çok kuvvetli yağış uyarısında bulunuldu
17 Mart 2023 - 22:23 www.finansgundem.com

Meteoroloji 13 ve 15'inci bölge müdürlükleri, Diyarbakır, Şanlıurfa ve Elazığ için "çok kuvvetli yağış" uyarısında bulundu

Meteoroloji 13 ve 15'inci Genel Müdürlükleri, sel felaketinin yaşandığı Şanlıurfa'nın yanı sıra Diyarbakır ve Elazığ için "çok kuvvetli yağış" uyarısında bulundu. Şiddetli yağışlar nedeniyle toprağın suya doyduğunu kaydeden Meteoroloji, sel ve su baskınlarına karşı dikkatli olunması çağrısı yaptı.

ŞANLIURFA'YA KUVVETLİ YAĞIŞ UYARISI

Meteoroloji 15'inci Bölge Müdürlüğü'nce yapılan değerlendirmelerde, bölgede başlayacak olan sağanak ve gök gürültülü yağışların akşam saatlerinden itibaren etkisini artıracağı belirtilerek, "Şanlıurfa'nın kuzey ve batısında Bozova Birecik, Suruç ilçeleri; cumartesi sabah saatlerinden itibaren il genelinde çok kuvvetli, Diyarbakır'ın batı kesimlerinde Çüngüş, Çermik, Ergani, Eğil, Hani, Dicle, Çınar, Kocaköy, Bağlar, Kayapınar, Yenişehir ve Sur ilçelerinde de kuvvetli yağış olması bekleniyor." denildi.

"TOPRAK SUYA DOYDU"

Meteoroloji 13'üncü Bölge Müdürlüğünce de, Elazığ ve çevresinde kuvvetli sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağış beklendiği kaydedildi. Meteoroloji bölge müdürlüklerinin duyurusunda, belirtilen bölgelerde önceki gün gerçekleşen yağışların sonrasında toprağın suya doymuş olması nedeniyle sel ve su baskınlarına karşı vatandaşların dikkatli ve tedbirli olmaları gerektiği belirtildi.

"SEL VE SU BASKINLARINA KARŞI DİKKATLİ OLUN"

Açıklamada, "Bölgede yakın zaman önce gerçekleşen şiddetli yağışlar sebebi ile toprağın doymuş olması, dere ve nehirlerin seviyelerinin yükselmiş olması ve beklenen yeni kuvvetli yağışlar dikkate alındığında sellere ve su baskınlarına, yer yer gök gürültülü sağanak yağışla birlikte yıldırım, dolu yağışı, kuvvetli rüzgar ve kar yağışlarının olduğu yerlerde buzlanma ve don olayı, ulaşımda aksamalar gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunmalıdır" ifadelerine yer verildi.

Şanlıurfa'da su satışlarında fahiş fiyata geçit yok

 

Şanlıurfa ve Bolu'da okullar 1'er gün tatil edildi

 

Yer: Şanlıurfa... Sel suları yolu yuttu!

 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)