BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündem3 bin yeni korona virüs vakası görüldü!----

3 bin yeni korona virüs vakası görüldü!

3 bin yeni korona virüs vakası görüldü!
04 Ağustos 2021 - 17:12 www.finansgundem.com

İsrail'de koronavirüs vaka sayısı son 24 saatte 3 bin artarak 884 bin 933'e ulaştı.

İsrail Sağlık Bakanlığı'ndan yapılan açıklamada, ülkedeki aktif vaka sayısının 24 bin 76'ya yükseldiği, bunlardan 236'sının durumunun ağır olduğu belirtildi. Son 24 saatte 3 bin yeni vakanın tespit edildiği ülkede, toplam vaka sayısının 884 bin 933'e, hayatını kaybedenlerin sayısının da 6 bin 497'ye çıktığı kaydedildi.

YÜZDE 90 DELTA VARYANTI KAYNAKLI

Yerel basında yer alan haberlerde, İsrail'de görülen yeni vakaların yüzde 90'ının ilk olarak Hindistan'da tanımlanan delta varyantı kaynaklı olduğu belirtiliyor. Geçen aylarda aşılama sayesinde salgını kontrol altına almayı başaran İsrail'de son günlerde Delta varyantı nedeniyle korona virüs vakalarındaki hızlı artış dikkati çekiyor. Nüfusu 9 milyonu aşan İsrail, antivirüs aşısı alan çok sayıda kişiye rağmen ay başından bu yana enfeksiyon sayısında gözle görülür bir artışa tanık oluyor.

Vaka sayısındaki artış nedeniyle İsrail yetkilileri, kapalı alanlarda dahi kaldırdığı maske zorunluluğunu kapalı alanlarda takılmak üzere yeniden getirmiş ve 1 Ağustos'tan itibaren Türkiye dahil bazı ülkeleri "kırmızı" kategoriye alarak, vatandaşlarının bu ülkelere gitmesini yasaklamıştı.

Çin'den yurtdışı seyahatlere kısıtlama

Diyarbakır'da 6 mahalle karantinaya alındı

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)