BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaBankacılık3 bankanın lisansı iptal edildi----

3 bankanın lisansı iptal edildi

3 bankanın lisansı iptal edildi
02 Haziran 2014 - 13:05 www.finansgundem.com

Rusya Merkez Bankası, "Radian", "Sofrino" ve "VFT" Bank'ın banka işlemlerinin yapılması için gereken lisansını iptal ettiğini açıkladı

Rusya Merkez Bankası'ndan yapılan yazılı açıklamada, İrkutsk'ta bulunan Radian Bank ve Moskova'da bulunan Sofrion Bank ile VFT Bank'ın yüksek riskli bir kredi politikasını izlediğini ve bu risklere karşı bir önlem almadığı belirtildi. Ayrıca Radian Bank'ın kara para aklamayla mücadele kurallarına uymadığı da bildirildi.

Rusya'nın ilk 800 bankası arasında yer alan Radian ve ilk 400 bankası arasında yer alan "Sofrino" Bank ve BFT Bank'ın mevduat sigorta sistemine bağlı oldukları belirtildi.

Yapılan açıklamada, "2013 yılı boyunca Radian Bank karanlık işlere karıştı ve bu yollardan 4,8 milyar ruble elde etti. Sofrino Bank ise yüksek riskli kredi politikası yüzünden bütün sermayesini kaybetti " ifadesi kullanıldı.
 
Müşterilere 16 Haziran'da geri ödemelere başlanacak.
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)