BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündem25 yıllık görevini bıraktı----

25 yıllık görevini bıraktı

25 yıllık görevini bıraktı
08 Aralık 2013 - 08:18 www.finansgundem.com

SİNPAŞ Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO) İcra Kurulu Başkanı Ömer Faruk Çelik görevinden ayrıldı

~~Üyelik halinin devam edeceğini söyleyen Çelik, “1 Ocak’tan sonra beni inşaata göremeyeceksiniz” dedi. Sinpaş Grubu Çelik yerine gelecek yeni isimi henüz belirlemedi. Taşların yerinden oynadığı yeni sistemde Sinpaş Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Avni Çelik’in ön plana çıkması ve görev dağılımının 4 Ocak’taki genel kurul toplantısında yapılması planlanıyor. Sinpaş Holding’e ait tüm işlerden elini çeken Ömer Faruk Çelik’in yeni iş hayatına sanayi yatırımları ile devam etmesi bekleniyor.

25 YILLIK DEVİR KAPANDI

Çelik, yönetim kurulu başkanlığına 31 Aralık itibariyle 25 yıldır görev aldığı Sinpaş Holding’den ayrılmak istediğini belirtti. Avni Çelik de bu istediği onayladı. Sinpaş Grubunun yönetiminde 3 aile üyesi bulunuyordu. Büyük hisse sahibi Avni Çelik, yeğenleri Ahmet Çelik ve Ömer Faruk Çelik ile çalışıyordu. Sinpaş GYO’nun kuruluşundan Ekim 2007 tarihine kadar Genel Müdür Baş Yardımcısı olarak görev yapmış olan Ömer Faruk Çelik, Ekim 2007’de İcra Kurulu Başkanlığı görevine atanmış, 2009 yılında Yönetim Kurulu üyeliğine getirilmişti. 1991 - 2007 tarihleri arasında, Sinpaş Yapı Endüstrisi ve Ticaret A.Ş’de Yönetim Kurulu Üyesi ve Muhasebe ve Finanstan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı olarak görev yapan Çelik, 1988 yılından beri Sinpaş Grubu’nda görev alıyordu. Aile şirketinin diğer üyesi Ahmet Çelik Sinpaş Yapı’da Genel Müdürlük görevini sürdürüyor.
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)