BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündem2,5 milyonluk tarihi eserleri satmaya çalışan 2 kişi tutuklandı----

2,5 milyonluk tarihi eserleri satmaya çalışan 2 kişi tutuklandı

2,5 milyonluk tarihi eserleri satmaya çalışan 2 kişi tutuklandı
02 Ekim 2022 - 15:38 www.finansgundem.com

Ellerindeki tarihi eserleri 2,5 milyon liraya satacağı belirlenen 3 şüpheli Ankara'da jandarmanın düzenlediği operasyonla gözaltına alındı. 3 şüpheliden 2'si çıkarıldığı mahkemece tutuklandı

Ankara İl Jandarma Komutanlığı, Mamak ve Etimesgut ilçelerinde Ö.H., M.A. ve H.Ö.'nün ellerindeki tarihi eserleri 2,5 milyon TL karşılığında piyasaya süreceğini tespit etti.

Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı ve Ankara Batı Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde yapılan operasyonla 3 şüpheli gözaltına alındı. Ö.H. ve M.A.'nın üzerinde yapılan aramada, 1 milyon TL'ye satılacağı belirlenen çeşitli ülkelere ait eski, tarihi değeri olduğu düşünülen 61 adet madeni para, 24 adet çeşitli ebat ve figürlerde obje ve 1 adet heykel ele geçirildi.

H.Ö.'nün üzerinde ise, 1,5 milyon TL'ye satacağı belirlenen 73 adet sikke ve madeni para, 1 adet obje ve 11 adet kağıt para ele geçirildi. Tarihi eserlerin Anadolu Medeniyetleri Müzesine teslim edileceği belirtildi. Şüphelilerden Ö.H. ve M.A. çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak Sincan Kapalı Ceza İnfaz Kurumuna teslim edildi, H.Ö. hakkındaki adli işlemlerin ise devam ettiği belirtildi. 

Yurt dışına kaçırılmak istenen tarihi eserler ele geçirildi

Balıkesir'de tarihi eser kaçakçılığı: 6 gözaltı

Beykoz'da 3 ayrı tarihi eser kaçakçılığı operasyonu

Paha biçilemez tarihi eseri tarlada buldu

Lviv'de halk, tarihi eserleri korumaya alıyor

 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)