BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündem247 denetimde 413 kaçak yapı tespit edildi----

247 denetimde 413 kaçak yapı tespit edildi

247 denetimde 413 kaçak yapı tespit edildi
25 Mayıs 2020 - 15:05 www.finansgundem.com

Antalya’nın Özel Çevre Koruma Bölgeleri ve doğal SİT alanlarında 247 denetim gerçekleştirildi. 413 yapının imara aykırı ve izinsiz yapıldığı tespit edildi. Bu kaçak yapıların 266’sı Kaş, 49’u Kemer, 40’ı Demre, 15’i Manavgat ilçelerinde bulunuyor.

FINANSGUNDEM.COM-ANKARA

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Antalya’nın Özel Çevre Koruma Bölgeleri ve doğal SİT alanlarında yapılan denetimlere ilişkin açıklamalarda bulundu.

Kıyılarda kaçak, imara aykırı yapılarla ilgili imar denetçilerinin sahada çalışmalarını sürdürdüğünü belirten Kurum, Antalya’da Özel Çevre Koruma Bölgeleri ve doğal SİT alanlarında bugüne kadar 247 denetim gerçekleştirildiğini ve 413 yapının imara aykırı ve izinsiz yapıldığının tespit edildiğini açıkladı. Bakan Kurum, “Tespit ettiğimiz bu kaçak yapıların 266’sı Kaş, 49’u Kemer, 40’ı Demre, 15’i Manavgat ilçelerimizde bulunuyor. Yerel yönetimlerimize verdiğimiz talimatlar doğrultusunda tespit edilen tüm kaçak yapıların yıkımını gerçekleştiriyoruz” dedi.

İHBARDA BULUNUN

Kaçak yapılarla ilgili hukuki süreçleri işletirken büyükşehir, il ve ilçe belediyelerinin bu konuda sahada vereceği desteğin önemine dikkat çeken Kurum, “Yerel yönetimlerimizle birlikte, ülkemizin hiçbir yerinde, hangi sebeple olursa olsun doğal güzelliklerimizin bozulmasına izin vermeyeceğiz” dedi. Kurum, bakanlık ekiplerinin kaçak yapılarla ilgili çalışmaları devam ederken, vatandaşlardan bu konudaki şikayetlerin ilgili yerlere iletilmesini istedi.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)