BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündem21 Mart hava durumu: Bahar geldi----

21 Mart hava durumu: Bahar geldi

21 Mart hava durumu: Bahar geldi
21 Mart 2020 - 08:32 www.finansgundem.com

Bugün için yapılan son tahminlere göre yurdun genelinde parçalı bulutlu hava etkili olurken sıcaklıkların yurt genelinde 2 ila 5 derece arasında artması bekleniyor.

Hava durumu 21 Mart raporu Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yayınlandı. Yapılan son tahminlere göre yurdun genelinde sıcaklılar 2 ila 5 derece arasında artıyor. Öte yandan parçalı bulutlu havanın yurt genelinde hakim olması beklenirken Ağrı, Van ve Hakkari’de gün içerisinde kısa süreli kar yağışının etkili olacağı tahmin ediliyor.

SICAKLIKLAR ARTIYOR

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre; Doğu Anadolu'nun doğusu çok bulutlu, Iğdır hafif yağmurlu, Ağrı ve Hakkari çevreleri ile Van'ın doğu ilçelerinin hafif kar yağışlı, diğer yerlerin parçalı ve az bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Sabah ve gece saatlerinde iç ve doğu kesimlerde buzlanma ve don olayı bekleniyor. Sıcaklıkların ise yurt genelinde 2 ila 5 derece artacağı tahmin ediliyor.

İSTANBUL °C, 13°C/  Parçalı bulutlu


İZMİR °C, 20°C/  Parçalı ve az bulutlu


ANKARA °C, 12°C/  Parçalı bulutlu
 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)