BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündem203 STK'dan Gülen'in iadesi için imza kampanyası----

203 STK'dan Gülen'in iadesi için imza kampanyası

203 STK'dan Gülen'in iadesi için imza kampanyası
23 Temmuz 2016 - 11:30 www.finansgundem.com

Türkiye’deki 203 sivil toplum kuruluşu, terörist başı Gülen’in iadesi için imza kampanyası başlattı. Türkiye, Washington, Paris ve Londra’daki kampanya 100 bin imzaya ulaşınca Obama’ya gidecek.

Aralarında TÜRGEV, Deniz Feneri Derneği, Tüketiciler Birliği’nin de bulunduğu 203 sivil toplum kuruluşunun bir araya gelerek oluşturduğu Ortak Akıl Platformu, 15 Temmuz darbe girişimine karşı ortak bir bildiri okumak için İstanbul’da buluştu. Toplantıda İstanbul, Washington, Londra ve Paris’le eş zamanlı olarak darbeye karşı olan kesimlerin net tavrını ortaya koyan ve Gülen’in Türkiye’ye iadesini talep eden bir de imza kampanyası başlatıldı. 

15 TEMMUZ 'TAN VAKTİ'DİR 

203 STK adına oluşturulan  “Tan Vaktidir, Tam Vaktidir” başlıklı bildiriyi Müstakil Sanayici ve İş adamları Derneği (MÜSİAD) Başkanı Nail Olpak okudu. Olpak şunları söyledi: “Vatanın savunması, bütün fikir ayrılıklarının ötesindedir.  Söz konusu vatansa gerisi teferruattır. Bu nedenle varlığımızla vatanımızın teminatı olacağız." 

İŞÇİ İŞVEREN OMUZ OMUZA

Ortak Akıl Platformu’na üye kuruluşların bu ülkenin milletini temsil ettiğini dile getiren Olpak, “Biz milletiz. Ve bizler, vatanımızın göğsüne namahrem eli değsin istemiyoruz. Hepimizin yararına karar alması için seçtiğimiz insanların alçakça yöntemlerle yerinden edilerek bu makamlara bizim derdimizle dertlenmeyen kimselerin getirilmesini istemiyoruz. Bu nedenle 15 Temmuz’da herkes birlik oldu. 15 Temmuz karanlığın söktüğü TAN vaktidir. 15 Temmuz’dan sonrası da, bu aydınlıktan yararlanmanın TAM vakti olacaktır.  Birbirimizi ayrıştırmadan oturup konuşmanın tam vaktidir, Ülkemizin istiklali ve istikbali için ortak akılda buluşmanın tam vaktidir” ifadelerini kullandı.

Obama’ya gönderilecek  

Londra’daki Parlamento Binası’nda, Paris’teki Republique Meydanı’nda ve Washington’daki simge noktalarda bir araya gelen STK temsilcileri eş zamanlı imza kampanyası başlattılar. Şu ana kadar 70 bin kişinin imzaladığı bildiri 100 bine ulaşınca ABD Başkanı Barack Obama’ya iletilecek.   

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)