BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemErdoğan açıklayacak! 2022'nin ilk kabine toplantısı bugün----

Erdoğan açıklayacak! 2022'nin ilk kabine toplantısı bugün

Erdoğan açıklayacak! 2022'nin ilk kabine toplantısı bugün
03 Ocak 2022 - 06:33 www.finansgundem.com

Cumhurbaşkanı Erdoğan başkanlığında toplanacak yılın ilk kabine toplantısında gündem yoğun. Ekonominin ana gündem olacağı toplantı sonrasında Erdoğan, memur, emekli ve kamu işçilerinin alacağı zammı açıklayacak

2022 yılının ilk Kabine Toplantısı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında bugün yapılacak. 

2022 yılının ilk Kabine Toplantısı'nda iç ve dış gelişmeler değerlendirilecek. Ekonomideki gelişmeler ele alınacak. Gözler açıklanacak enflasyon rakamlarında olacak.

ERDOĞAN AÇIKLAYACAK

Asgari ücrete yapılan yüzde 50'lik zam, memur ve emekli maaşlarına da enflasyon farkının üzerinde artış yapılması beklentisini beraberinde getirmişti. Zam oranını, Kabine toplantısının ardından Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın, Millete Sesleniş konuşmasında açıklaması bekleniyor.

KOCA BİLGİ VERECEK

Toplantının diğer önemli başlığı salgınla mücadele çalışmaları kapsamında gelinen son aşama ve Omicron varyantına bağlı vakaların İstanbul'da hızla artışa geçmesi konusu olacak. Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, artan vaka sayıları ve yerli aşı TURCOVAC uygulamasıyla ilgili Kabine'ye bilgi verecek. Bunun yanı sıra terörle mücadele kapsamında son dönemde güvenlik güçleri ve MİT'in gerçekleştirdiği operasyonlar, sahadaki son durum ve gelen istihbarat raporları da Kabine'de değerlendirilecek. Toplantıda ayrıca iç ve dış politika konularında yaşanan gelişmeler de masaya yatırılacak.

Yerli aşı TURKOVAC'a ilgi yoğun

 

Memur, işçi ve emeklinin gözü enflasyon rakamlarında

 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)