BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaTeknoloji 2020’li yılları şekillendirecek projeler----

2020’li yılları şekillendirecek projeler

 2020’li yılları şekillendirecek projeler
25 Aralık 2019 - 16:05 www.finansgundem.com

Dünyaca ünlü ekonomi dergisi Forbes önümüzdeki on yılı şekillendirecek projeleri yazdı.

FINANSGUNDEM.COM - DIŞ HABERLER SERVİSİ

Forbes 2020’lı yılları şekillendirecek düşünceleri yazdı. Finans piyasaları, sağlık, çalışma hayatı, toplum ve teknoloji gibi konularda geleceğin düşüncelerine değinilen yazının öne çıkan başlıkları söyle;

Devlet ile özel sektör tekrardan birlikte hareket edecek. Mariana Mazzucato’nun görüsüne göre ABD’nin aya gidişi gibi büyük projeler devlet ile özel sektörün ortak çalışması sonucunda olduğunu söyledi.

Klaus Schwab’a göre Bitcoin ve Ethereum gibi para birimlerindeki dalgalanmalar başarılı olmasını etkiledi. Gelecek on yılda ise ‘altın standartI’ gibi istikrarlı kripto paralar çıkacak.

Geçtiğimiz günlerde Microsoft Japonya’nın denediği haftada dört gün çalışmanın iş performansını %40 artırdığı ortaya çıkmıştı. Andrew Barnes’e göre dört gün çalışma yakın gelecekte çok daha sık görülecek.

İçten yanmalı motorların sonuna geldiğimizi vurgulayan yazar gelecekte insan ile robot arasındaki farkın ortadan kalkacağını savundu.

 

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)