BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündem2017’de açılmıştı: Bir e-ticaret şirketi daha kapandı----

2017’de açılmıştı: Bir e-ticaret şirketi daha kapandı

2017’de açılmıştı: Bir e-ticaret şirketi daha kapandı
28 Ocak 2020 - 23:30 www.finansgundem.com

Türkiye’nin en önemli teknoloji sağlayıcılarından Arena Bilgisayar’ın 2017’de kurduğu e-ticaret şirketi Yukko.com kapandı

CÖMERT YILDIZ / FINANSGUNDEM.COM

Yabancı markaların gelmesi, Uluslar arası firmaların akın etmesiyle Türkiye’de kurulan e-ticaret platformları birer birer kapanıyor. Markafoni ile başlayan bu furya, VIPDukkan, Daybuyday, Alamarka, Clubbon, BingoMingo, Evim, Unnado, Paramini, Butikbebe, Setmoda gibi e-ticaret şirketlerin kepenk indirmesiyle devam etmişti. İşte bu kapanma sürecine bir şirket daha ekleniyor. Türkiye’nin en önemli teknoloji sağlayıcılarından Arena Bilgisayar’ın 2017’de kurduğu e-ticaret şirketi Yukko.com kapandı.

20.000 METREKARELİK MERKEZİ VARDI

Teknolojiden mobilyaya kadar 5 farklı kategoride ürün satışı yapan Yukko.com, 20.000 metrekarelik operasyon merkezine sahipti. Arena Bilgisayar’dan yapılan açıklamada "Şirketimiz Yönetim Kurulu'nun 28.01.2020 tarihinde gerçekleştirdiği toplantısında; iştirakimiz olan Onlıne Elektronik Ticaret Hizmetleri A.Ş.'nin stratejik yeniden yapılandırılması, operasyonel maliyetlerin azaltılması ve çoklu satış yapısının bütünleştirilerek daha efektif hale getirilmesi amacıyla, Onlıne Elektronik Ticaret Hizmetleri A.Ş.'nin ticari mevcutiyeti ve faaliyetlerini devam ettirmekle birlikte internet satış platformu olan "yukko.com"  üzerinden son kullanıcılara gerçekleştirilmekte olan perakende satışlarının sonlandırılmasına karar verilmiştir." denildi.

YORUMLAR (2)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • leyla01 Şubat 2020 21:54

    ben çok üzüldüm Yukko'nun kapatmasına birkaç tane bozuk bilgisayarı hiç üzmeden geri alıp paramı vermişti 

  • Abidin Canyakmaz29 Ocak 2020 14:40

    Bütün bayi kanal yapısını alt üst ettiniz. Açtığınızda da kapatacağınız belliydi. İşiniz distribütörlük ise onu yapmanız gerekli. Her pazardan pay almaya çalışan açgözlü kurtlar gibisiniz.