BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündem2015'e kadar vaktiniz var----

2015'e kadar vaktiniz var

2015'e kadar vaktiniz var
04 Mayıs 2013 - 12:39 www.finansgundem.com

Çipli pasaport için acele edin!

AK Parti’nin geleneksel Kızılcahamam İstişare Kampı başladı. Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın konuşmasıyla resmen başlayan kamp Asya Termal Tatil Köyü’nde gerçekleştiriliyor.
Terör sorununa değinen Başbakan, PKK'nın lideri Abdullah Öcalan'ın yakalandıktan hemen sonra İmralı'da görüşmelerin başladığını söyledi. Eski Başbakan Ecevit ve yardımcılarından Devlet Bahçeli döneminde yapılan görüşmelerin ilk olmadığını vurgulayan Erdoğan, bunlara ilk olarak eski Cumhurbaşkanı Turgut Özal'ın başbakanlığı döneminde başladığını kaydetti:
"Ama malum, tam bu süreçte, Turgut Özal hayatını kaybediyor. Allah rahmet eylesin. Mekanı cennet olsun, merhum Erbakan Hocamızın başbakanlığında, 54'üncü Hükümet döneminde aynı şekilde, temas yoluyla terörü sonlandırma çalışmaları yapılıyor, İmralı'nın mektuplarında bu süreci de görüyoruz. Ancak 28 Şubat müdahalesi, bu süreci de akamete uğratıyor. Bunların ardından 56 ve 57'nci hükümetler döneminde, terörü sonlandırmak için İmralı ile görüşmeler yapılıyor."
Kendilerini eleştiren CHP ve MHP dönemlerinde de pazarlık yapıldığını söyleyen Erdoğan,
ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)