BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündem200 milyonluk vurgunla suçlanan kuyumcular yakalandı----

200 milyonluk vurgunla suçlanan kuyumcular yakalandı

200 milyonluk vurgunla suçlanan kuyumcular yakalandı
12 Temmuz 2020 - 18:50 www.finansgundem.com

Diyarbakır'da topladıkları iddia edilen 200 milyon TL ile ortadan kaybolan kuyumculardan 3'üncüsü de yakalandı. Yakalanması için çalışma yürütülen son şüpheli Serdar A., dün Adana'da yakalanarak gözaltına alındı.

Kayapınar ilçesi Diclekent Bulvarı'ndaki kuyumcuya esnaf, iş insanı ve çeşitli meslek gruplarından kişiler, yatırım vaadiyle para ve ziynet eşyası emanet etti.

İddiaya göre, kuyumculuk yapan Zülküf O., ağabeyi Zülfikar O. ve Serdar A., 200 milyon TL değerindeki para ve ziynet eşyası ile ortadan kayboldu. Paralarını emanet ettikleri kişilerden haber alamayan ve dolandırıldıklarını söyleyen yaklaşık 50 kişi, Diyarbakır Cumhuriyet Başsavcılığı'na şikayette bulundu. Şikayeti inceleyen savcılık, kimlikleri belirlenen şüphelilerin yakalanması için gözaltı kararı çıkardı.

Şüphelilerden Zülküf O., hakkında yakalama kararı çıkarıldığını öğrenince Adana'da polise giderek teslim oldu. Bir hafta sonra ağabeyi Zülfikar O. da polis ekiplerince Adana'da yakalanıp, gözaltına alındı.

Diyarbakır'a getirilen kardeş kuyumcular, çıkarıldıkları mahkemece tutuklanıp cezaevine gönderildi

SON ŞÜPHELİ DE YAKALANDI
Yakalanması için çalışma yürütülen son şüpheli Serdar A., dün Adana'da yakalanarak gözaltına alındı. Serdar A.'nın gözaltına alınmasıyla davadaki tüm şüpheliler yakalanmış oldu.
Diyarbakır Cumhuriyet Başsavcısı Ahmet Yavuz, kamuoyunda geniş yankı bulan olayla ilgili iki savcı görevlendirerek, soruşturmanın hızlı yürütülmesi talimatını verdi.

Herkes 200 milyon lira ile kaybolan kuyumcuyu arıyor

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)