BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaMakro Ekonomi200 bin dolarlık tuş----

200 bin dolarlık tuş

200 bin dolarlık tuş
14 Nisan 2013 - 10:42 www.finansgundem.com

Ünlü CEO yanlışlıkla bugünkü değeri 200 bin dolar olan serveti bir anda sildi!

ABD’li dijital işlem platformu Tradehill şirketinin CEO’su Jered Kenna yanlışlıkla bugünkü değeri 200 bin dolar olan 800 adet dijital para birimi olan Bitcoin’i bilgisayarından sildi.
Tradehill CEO’su Kenna bu kayba hiç üzülmediğini çünkü elinde bundan çok daha fazlası olduğunu belirtti. Günümüzün Bitcoin milyonerleri arasında yer alan Jered Kenna bu şekilde anılmaktan da çok mutlu olduğunu dile getirdi. Kenna’nın CEO’luk görevini yaptığı Tradehill, Bitcoin’in işlem görmeye başladığı ilk şirket. 2011 yılında kurulan şirket Bitcoin sahiplerinin dijital paralarını gerçek paraya çevirdikleri bir platform olarak hizmet veriyor. Son dönemde rekor artışla dünyanın en çok konuştuğu konu haline gelen dijital para birimi Bitcoin Çarşamba günü değerini ikiye katlayarak 266 dolar seviyelerine ulaşmıştı. Ancak yükselişi kadar düşüşü de hızlı oldu ve dün 54 dolar seviyelerine geri geldi. Bitcoin’in yatırım için uygun bir araç olup olmadığı tartışmaları günden güne artıyor. Ancak yaşanan bu yüksek dalgalanma hiç şüphesiz Bitcoin yatırımı yapma düşüncesi olanların gözünü korkuttu. Uzmanlar internetin yeni fenomeni dijital para biriminin kur oranının garantilemenin mümkün olmadığını ve böyle dalgalanmaların hep yaşanacağını belirtiyor.
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)