BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaYaşam-Magazin20 yıllık birikimini satışa çıkardı!----

20 yıllık birikimini satışa çıkardı!

20 yıllık birikimini satışa çıkardı!
30 Ekim 2015 - 11:55 www.finansgundem.com

Dünyaca ünlü müzisyen Sting ve eşi Trudie Styler'ın sanat koleksiyonlarındaki 200 parçadan fazla eşyayı müzayedede satışa çıkarmaya hazırlanıyor

Christie’s müzayede evi Sting (64) ve eşi Trudie Styler'ın (61) sanat koleksiyonlarını açık artırmayla satacağını açıkladı. Ünlü çiftin 20 senedir topladığı eserlerin arasında HenriMatisse’in “Jazz Portfolio”, Picasso’unun ““Le Corsage à Carreaux”, Gustav Klimt’in “Study of Young Woman in Stockings” adlı önemli parçalar da bulunuyor.

Sting ve eşinin koleksiyonu arasında yalnızca eski eserler yok. Çağdaş sanatçılardan Yves Klein’ın “Table Rose” ve “Table Blue” tabloları, Mimmo Paladino ve Carsten Höller’e ait tablolar, Robert Mapplethorpe’a ait fotoğraf çalışmaları gibi pek çok çalışma da müzayede de sahibini bulmayı bekliyor.

Geçtiğimiz Ağustos ayında Sting ve eşi Londra’da St. James Park yakınlarında 4 katlı evini satmış ve Battersea enerji istasyonu yakınlarında Thames nehrini yukarıdan gören bir ev satın almıştı. Christie’s Müzayede Evi yetkilisi Andy Waters satış hakkında, ünlü çiftin hayatlarında yeni bir sayfa açtıkları bir döneme girdiğini belirtti.

Sting ve Styler 23 senelik evli ve 4 çocukları var.
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)