BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaBankacılık'20 saniyede' bayram kredisi----

'20 saniyede' bayram kredisi

'20 saniyede' bayram kredisi
30 Temmuz 2013 - 15:06 www.finansgundem.com

BankPozitif Ramazan Bayramı'na özel kredi imkanı sunuyor...

BankPozitif Ramazan Bayramı’nda ihtiyaç sahiplerini özel, dosya masrafsız, yüzde 0,79’dan başlayan faiz ve 48 aya varan vade fırsatıyla 30.000 TL’ye kadar kredi imkanı sunuyor.
Kredi başvurusunun sadece 20 saniyede sonlandığı tek banka olan BankPozitif, en hızlı bayram kredisi ile müşterilerinin nakit ihtiyaçlarını koşulları açık ve net ihtiyaç kredisi ile karşılıyor. BankPozitif’te hiçbir ek ücret ödemeden düşük faiz oranları, uzun vade süreleri ve avantajlı geri ödemeleriyle anında bayram kredisine sahip olunabiliyor.
Sermaye büyüklüğü, uluslararası kredi derecesi ve mali yapısı ile Türkiye’deki ulusararası rating şirketlerinin ratinglerine göre en güçlü bankalardan biri olan BankPozitif, Ramazan Bayramı dolayısıyla dosya masrafsız,  yüzde 0,79 Faiz ve 12 aya varan vade fırsatıyla 30 bin TL’ye kadar krediyi müşterilerine sunuyor.
Sadece teknolojik kanallar üzerinden hizmet veren ve müşterisi ile iletişimi internet üzerinden sağlayan, şube ve çağrı merkezi gibi klasik kanalları kullanmayan, yeni nesil bankacılık anlayışını Türkiye’ye getiren BankPozitif; masrafsız, komisyonsuz, sigorta ücretsiz adrese teslim pratik bayram kredisi ile tüketicilerin işini kolaylaştırıyor.
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)