BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaAraştırma20 milyon dolarlık kötü haber----

20 milyon dolarlık kötü haber

20 milyon dolarlık kötü haber
30 Aralık 2012 - 15:00 www.finansgundem.com

Latin şarkıcı Jennifer Lopez yeni yıla kötü haberle giriyor

ABD basınından TMZ sitesinde yer alan habere göre Lopez eski şoförüne açtığı 20 milyonluk davayı kaybetti. Lopez`in eski şoförü Hakob Manoukian 43 yaşındaki şarkıcıyı haksız işten çıkarma nedeniyle dava ettiğinde hakimin kararı Lopez`den yanaydı. Lopez ise karşı dava açtı ve Maoukian’ın kendisinden 2.8 milyon dolar istediğini ve parayı vermezse şarkıcıyı hapse attıracak gizli bilgileri halka açıklamakla tehdit ettiğini iddia etti.
Ancak Manoukian’ın avukatları sanatçının hakkını arayan eski şoförünü cezalandırmak için böyle bir dava açtığını iddia etti. Sonuç olarak Lopez davayı kaybetti.
Kasım’da ünlü şarkıcı, hakkında Almanya`da bir otel çalışanını kovdurduğu yönünde çıkan söylentilere Twitter’dan cevap vermiş ve şöyle yazmıştı: “Yapmayın, beni bundan daha iyi tanıyor olduğunuzu düşünürdüm. İmza istedi diye kimseyi kovdurmam. Bu olayı ilk defa Twitter’dan öğrendim. Üzücü.”

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)