BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaSpor20 maç ceza gelebilir----

20 maç ceza gelebilir

20 maç ceza gelebilir
18 Mart 2013 - 12:11 www.finansgundem.com

İzmir'de oynanan derbi sonucu maçta olaylar çıkması nedeniyle büyük ceza kapıda

PTT 1. Lig'de Göztepe, 2-0 geriye düştüğü derbide, müsabakayı 9 kişiyle tamamlayan Karşıyaka'yı eski yıldızı Şaban'la yıkarak düşme hattından çıktı: 3-2. 81. dakikada Karşıyaka'dan Şehmus Özer ise gördüğü kart sonrası çılgına döndü ve hakem Hüseyin Sabancı'ya saldırdı.
Erdi Öner'in golünü iptal eden Sabancı'nın, kendisine küfür ettiği gerekçesiyle oyundan attığı Karşıyakalı futbolcuyu arkadaşları da durduramadı. Hakemin üzerine yürüyüp diziyle kasıklarına vuran, yakasından çekip boğazını sıkan Şehmus'un saha dışına alınması için Sabancı, dördüncü hakem aracılığı ile polislerden yardım istemek zorunda kaldı.
Hüseyin Sabancı'nın sahaya giren polisler tarafından güçlükle soyunma odasına götürülen Şehmus'tan ayrıca şikayetçi olduğu bildirildi.
Tribünler de karıştı
Kaleci Bülent Ataman'ın, Manisaspor'da oynadığı 2006-2007 sezonunda hakem Cüneyt Çakır'ın yanağına vurup boğazını sıktığı, ardından kokartını yırttığı olay nedeniyle 20 maç ceza aldığını hatırlatan otoriteler, Şehmus'a da benzer bir ceza gelebileceğini öne sürdü.
Öte yandan bitiş düdüğünün ardından Karşıyakalı taraftarlar da koltukları kırıp sahaya atarken yeşil-kırmızılı futbolcular protesto amacıyla toplu halde önce hakem Hüseyin Sabancı'yı, daha sonra tribünlerin önüne gidip, kendi taraftarlarını alkışladı. Çok sayıda koltuğu kırıp sahaya atan Karşıyakalı taraftarın yer yer koltukları da ateşe verdiği gözlendi.
HAKEM HÜSEYİN SABANCI, SAĞLIK RAPORU ALIP FUTBOLCUDAN ŞİKAYETÇİ OLDU
İzmir derbisinin 81'nci dakikasında Karşıyakalı futbolcu Şehmus Özer'in saldırıda bulunduğu Hakem Hüseyin Sabancı, Alsancak Devlet Hastanesi'nden darp raporu aldı. Hüseyin Sabancı ardından polis merkezine giderek futbolcu Şehmus Özer'den şikayetçi oldu. Maç sonunda stattan ayrılarak evlerine dağılan taraftarlar arasında, Bayraklı İzban Salhane Durağı'nda kavga çıktı. Kavgada Göztepeli taraftar Taner Paydaş, (16) çıkan bıçaklı kavgada omuzundan yaralandı. Ege Üniversitesi Hastanesi'ne kaldırılan Bornova Anadolu Lisesi öğrencisi Taner Paydaş'ın hayati tehlikesinin bulunmadığı belirtildi. Öte yandan çevreden geçen toplu taşıma araçların camları, taraftarların attığı taşlarla kırıldı.
 
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)