BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaÖdeme Sistemleri2 yıl sonra kredi kartıyla bile bitcoin alınabilecek----

2 yıl sonra kredi kartıyla bile bitcoin alınabilecek

2 yıl sonra kredi kartıyla bile bitcoin alınabilecek
12 Ağustos 2019 - 08:12 www.finansgundem.com

Kripto para sektörünün ünlü isimlerinden Mike Novogratz yakın gelecekte kredi kartlarıyla Bitcoin alınabileceğini düşünüyor.

ABD’deki Galaxy Digital’ın kurucusu olan Mike Novogratz kısa süre önce Bloomberg’e konuştu. Novogratz bu röportajında gelecekteki kripto para kullanımıyla ilgili kişisel görüşlerini paylaştı.

Bankalar ve kripto paralar

Günümüzde özellikle İsrail gibi ülkelerdeki kripto para kullanıcıları bankalar aracılığıyla işlem yaparken ciddi zorluklarla karşılaşabiliyorlar.

Kripto paralar henüz hiçbir ülke tarafından tam anlamıyla regüle edilmedikleri için bankalar kripto para işlemlerine epey şüpheli bir şekilde yaklaşıyor, zaman zaman müşterilerin kripto paralarla bağlantılı bir işlem yapmasına engel olabiliyorlar.

Bu durum değişecek

Mike Novogratz bu durumun yakın gelecekte değişmeye başlayacağını düşünüyor. Novogratz’e göre günümüzdeki kripto para şirketleri zamanla daha fazla lisans almaya, daha iyi bir şekilde regüle edilmeye başlayacaklar ve böylece insanların kripto paralar hakkındaki görüşleri değişecek.

Novogratz’e göre kripto para tabanlı borsa yatırım fonlarının (ETF) ve vadeli işlem sözleşmelerinin yaygınlaşmasıyla birlikte insanlar artık kredi kartlarıyla bile kripto para alabilecekler.

Şu anda yasal olarak regüle edilmiş kripto para borsalarının sayıca gitgide çoğaldıklarını söyleyen Novogratz, insanların eskisine kıyasla çok daha rahat bir şekilde kripto para alabildiklerini söylüyor. Novogratz’e göre insanların kripto para almak için kullanabilecekleri seçenekler önümüzdeki yıllarda çoğalmaya devam edecek.

ETİKETLER :
YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)