BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaBankacılık2 milyar dolarlık borcu yüzünden iflas başvurusunda bulundu----

2 milyar dolarlık borcu yüzünden iflas başvurusunda bulundu

2 milyar dolarlık borcu yüzünden iflas başvurusunda bulundu
02 Haziran 2023 - 08:27 www.finansgundem.com

Elinde sadece 140 milyon dolar nakit olan ATM üreticisi Diebold Nixdorf, 2 milyar dolarlık borcunu düşürmek için iflas başvurusu yaptı.

ATM üreticisi Diebold Nixdorf, şirketin toplam borcunu 2,1 milyar dolar azaltmak için anlaşmaya vardığını açıklayarak Teksas'ta iflas başvurusunda bulundu.

Ohio merkezli şirket, 2,7 milyar doların üzerinde borçla iflas etti ve borç verenler, mahkeme belgelerine göre şirketin iflasını finanse etmek için 517 milyon dolarlık yeni kredi sağlanması kabul edildi.

Şirketten yapılan açıklamada, yeni para girişinin, şirketin 2023'ün üçüncü çeyreğinde iflastan çıkmasını sağlayacak daha geniş bir borç azaltma anlaşmasının parçası olduğu belirtildi.

Diebold Nixdorf acilen yeni kredilere ihtiyacı olduğunu bildirdi. Elinde sadece 140 milyon dolar nakit var ve mahkeme dosyalarına göre önümüzdeki altı hafta içinde borç verenlere ve satıcılarına 668 milyon dolar ödemesi gerekiyor.

Diebold, Almanya merkezli Wincor Nixdorf'u 2016'da 1.8 milyar dolara satın aldığından beri borçla boğuşuyor. Bu anlaşma için önemli miktarda borç aldıktansonra, birleşik yeni şirket, ana faaliyet alanı olan bankalara ATM satma ve perakende müşterilerine kasa satışlarında sabit veya azalan gelirlerle karşı karşıya kaldı.

ATM'den vurgun! Linçten polis kurtardı

 

Almanya'da ATM saldırıları: 42 gözaltı

 

ABD'li banka iflasın kıyısında: Acı reçeteyi kabul etti!

 

ABD'de iflasların maliyetini dev bankalar karşılayacak

 

ABD’de 190’a yakın banka için iflas uyarısı

 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)