BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündem2 meslek grubu daha aşılanmaya dahil oldu----

2 meslek grubu daha aşılanmaya dahil oldu

2 meslek grubu daha aşılanmaya dahil oldu
08 Haziran 2021 - 20:33 www.finansgundem.com

Sağlık Bakanı Koca yaptığı paylaşımda, "Öğretim üyelerimizin ve üniversite personellerinin aşılanmasına da yarın başlıyoruz" ifadelerini kullandı

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, üniversitelerin eylül ayında yüz yüze eğitime başlayabilmesi için öğretim üyeleri ve üniversite personellerinin aşılanmasına yarın başlanacağını bildirdi.

Sağlık Bakanı Koca öğretim üyelerinin ve üniversite personelinin Kovid-19 aşılarının yarından itibaren yapılacağını duyurdu. Bakan Koca Twitter'dan konuya ilişkin şu açıklamayı yaptı:

"Bir meslek grubu daha aşı programında yerini alıyor. Üniversitelerimizin Eylül'de yüz yüze eğitime başlayabilmesi için öğretim üyelerimizin ve üniversite personellerinin aşılanmasına da yarın başlıyoruz. Bu güce güvenin."

​Fahrettin Koca müzisyen, film ve dizi prodüksiyon ekiplerinin de yarından itibaren aşı olmaya başlayabileceklerini açıklamıştı.

Kovid-19'da son 24 saat: Tablo paylaşıldı

 

Bakan Koca duyurdu: 3 grup daha aşılamaya dahil edildi

 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)