BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaYaşam-Magazin2 kızın beraketini satın alan Türk hakkında karar----

2 kızın beraketini satın alan Türk hakkında karar

2 kızın beraketini satın alan Türk hakkında karar
30 Mart 2015 - 16:21 www.finansgundem.com

Kamboçya'da iki çocuğun bekaretini satın alan Türk, 9 yıl hapis cezasına çarptırıldı

Geçen yıl nisan ayında Phnom Penh'de 14 yaşındaki iki kızın bekaretini satın alan bir Türk vatandaşı, Kamboçya'da çıktığı mahkeme tarafından 9 yıl hapis cezasına çarptırıldı.

The Cambodia Daily gazetesinin haberine göre, kurban kızların annesi dahil üç Kamboçyalı kadın, çocuk fahişeliğini teşvikten 3 yıl hapse mahkum oldu.

Yargıç Meng Tony, Doeun Sprey Net'i (22), 'para karşılığı çocuğunun bekaretini sattıran' anneyi ikna etmeye arabuluculuk yapmaktan suçlu buldu. 14 yaşındaki kurbanlardan birinin ablası olan Chhoeun Srey Net'in kaçak olduğu öğrenildi.

51 yaşındaki A.G. ve Doeun Sprey Net'in kurbanlardan birine 1.500 dolar; A.G.'nin ikinci kurbana 1.000 dolar tazminat ödemeye mahkum edildi.

"GENÇ BAKİRE KIZLARLA SEKS YAPMAK İÇİN GELDİ"

Kamboçya polisi, A.G. yakalandığında, "Rüştünü ispat etmemiş bakire kızlarla ilişkiye geçtiği için onu, 15 gündür izliyorduk. Buraya genç bakire kızlarla seks yapmak için geldi. Motosiklet ve tuk-tuk şoförlerine bakire kızları nasıl bulacağını sordu" açıklamasını yapmıştı.

Doeun Sprey Net'in 14 yaşındaki kızlardan birinin bekaretini A.G.'ye 700 dolara satması için arabuluculuk yaptığı belirtildi. The Cambodia Daily gazetesi A.G.'nin cezasını çektikten sonra sınır dışı edileceğini yazdı.
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)