BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündem2 ilde kamu çalışanlarına idari izin----

2 ilde kamu çalışanlarına idari izin

2 ilde kamu çalışanlarına idari izin
31 Ocak 2022 - 01:02 www.finansgundem.com

Yoğun kar yağışı ve olumsuz hava koşulları nedeniyle 2 kentte, kamu kurum ve kuruluşlarında çalışan engelli ve hamile personele idari izin verildi.

Sivas'ta başlayan kar yağışı etkisini artıracak.

Bu kapsamda, oluşması muhtemel risklere karşı tedbirli olunması, trafik yoğunluğunun azaltılması ve güvenliğinin sağlanması, vatandaşların sağlığının korunması amacıyla İl Umumi Hıfzıssıhha Kurulunca bazı tedbirler alındı.

2 gün idari izin

Buna göre, hamile, engelli (yüzde 40 raporu bulunanlar), kronik rahatsızlığı bulunan (kanser hastaları, organ nakli olan ve organ yetmezliği olan, KOAH hastalığı olan, kalp hastalığı olan ve serebrovasküler hastalığı olan), süt izni kullanan, gazi (yüzde 40 üzeri sağlık raporu bulunanlar) kamu görevlilerine 31 Ocak ve 1 Şubat tarihlerinde 2 gün süre ile idari izin verildi.

Ulaşımdaki aksamalar dikkate alınarak 31 Ocak ve 1 Şubat tarihlerinde kamu kurum ve kuruluşlarında mesailer 09.30-12.00 / 13.00-17.00 olarak düzenlendi.

Kurs ve kreşler de 2 gün süreyle tatil edildi

Halk eğitimi ve rehabilitasyon merkezleri, dershaneler, etüt merkezleri, takviye kursları, özel kreş ve gündüz bakımevleri ile çocuk kulüpleri 31 Ocak'tan itibaren 2 gün süre ile tatil edildi.

İdari izin ve mesai saatleri düzenlemesinde, "istisnai kurumlar" olarak nitelendirilen ve sürekli sunulması gereken hizmetleri icra eden emniyet, jandarma, sağlık, AFAD, 112 Acil Arama, itfaiye, orman müdahale, karayolları, belediyeler ve İl Özel İdaresi müdahale birimleri kapsam dışında tutuldu.

Bingöl

Bingöl Valiliği'nden yapılan açıklamaya göre, kent genelinde kar yağışı ve olumsuz hava koşulları devam ediyor.

Bu nedenle kamu kurum ve kuruluşlarında görevli engelli ve hamile personel, 31 Ocak Pazartesi günü idari izinli olacak.

Antalya'da kar ve sis nedeniyle yaylada mahsur kalan 30 kişi kurtarıldı

 

Bakan Koca: Kendi aşımızla kendi gücümüzün sahibiyiz

 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)