BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaYaşam-Magazin2 aydır Antalya'da yaşayan dünyaca ünlü aktörden Türkiye'ye övgü----

2 aydır Antalya'da yaşayan dünyaca ünlü aktörden Türkiye'ye övgü

2 aydır Antalya'da yaşayan dünyaca ünlü aktörden Türkiye'ye övgü
12 Mart 2021 - 00:26 www.finansgundem.com

2 aydır film çekimi için Antalya'da bulunan dünyaca ünlü aktör Jason Statham, kendisine ait sahnelerin sona ermesiyle ülkeden ayrıldı. Ayrılmadan önce açıklamalarda bulunan Statham, "Türk misafirperverliğini hiç unutmayacağım" dedi.

Ünlü aktör Jason Statham, film çekimleri için geldiği Antalya’dan ayrıldı. Statham, "Türk kültürü ve Antalya şehri beni çok etkiledi. Türk misafirperverliğini hiç unutmayacağım. En kısa sürede ailemle birlikte Antalya'ya geleceğim" dedi.

Jason Statham: Türk misafirperverliğini hiç unutmayacağım

1.8 MİLYAR LİRALIK SET

Dünyaca ünlü yönetmen Guy Ritchie ve İngiliz aktör Jason Statham’ın bir araya geldiği "Five Eyes" filminin çekimlerine, 21 Ocak’ta başlandı. 1,8 milyar liraya inşa edilen ve dev bir film platosuna dönüşen Expo alanında başlayan çekimler, tarihi semt Kaleiçi ile Cumhuriyet Meydanı’nda devam etti.

2 AYDIR ANTALYA'DAYDI

Film çekimleri için yaklaşık 2 aydır Antalya’da bulunan ve Serik’e bağlı Belek mahallesinde bir otelin kurşungeçirmez villasında konaklayan ünlü aktör Jason Statham, bugün kendisine ait sahnelerin tamamlanmasının ardından otelden ayrıldı.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)