BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaSigorta - BES ve Hayat18 yaş altına yüzde 25 devlet katkısı fırsatı----

18 yaş altına yüzde 25 devlet katkısı fırsatı

18 yaş altına yüzde 25 devlet katkısı fırsatı
05 Temmuz 2021 - 07:24 www.finansgundem.com

Çocuklar için BES hesabı açanlar, çocukları için düzenli tasarruf yapmaya başlarken, yüzde 25 devlet katkısının yanında yatırımlarına güvenli ve yüksek finansal getiri elde etmenin avantajını yaşıyor

Bireysel emeklilik kanununda yapılan düzenlemeyle birlikte Türkiye’de 18 yaş altındaki çocuk ve gençler için Bireysel Emeklilik Sistemi (BES) dönemi başlarken, Garanti BBVA Emeklilik yüzde 25 devlet katkısı avantajıyla tüm aileleri çocuklarının geleceğine yatırım yapmaya davet ediyor.

Çocuklar için BES hesabı açanlar, çocukları için düzenli tasarruf yapmaya başlarken, yüzde 25 devlet katkısının yanında yatırımlarına güvenli ve yüksek finansal getiri elde etmenin avantajını yaşıyor. Garanti BBVA Emeklilik Genel Müdürü Burak Ali Göçer'in aileleri, çocukları için bir gelecek hazırlama çağrısı yaptı: 

“Günümüz şartlarında tasarruf ve birikim, bireylerin finansal sürdürülebilirliği açısından hiç olmadığı kadar önemli hale geldi. Özellikle çocuklarımız ve gençlerimiz için sağlam bir gelecek hazırlamak, onların geleceklerine bugünden yön vermek için birikimi sürdürülebilir bir alışkanlığa çevirmemiz gerekiyor. Bu noktada 18 yaş altı BES uygulaması çocuğunun geleceğini güvence altına almak isteyen ebeveynler için çok değerli ve kazançlı bir tasarruf aracı olacak. Sisteme dahil olacak çocuklar ve gençler için, aynen halihazırdaki BES uygulamasında olduğu gibi, yüzde 25 devlet katkısının sağlanacak olması da önemli bir fırsat sunuyor.”

18 yaş altı BES'in detayları

 

18 yaş altına BES imkanı sağlayan teklif kabul edildi

 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)