BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündem18 bin çiftçinin 43 milyon TL’lik ecrimisil ödemesine 3 ay erteleme ----

18 bin çiftçinin 43 milyon TL’lik ecrimisil ödemesine 3 ay erteleme

18 bin çiftçinin 43 milyon TL’lik ecrimisil ödemesine 3 ay erteleme
22 Nisan 2020 - 10:10 www.finansgundem.com

Hazineye ait tarım arazilerinin nisan, mayıs ve haziran aylarına ilişkin ecrimisil ödemeleri zam veya faiz uygulamadan üç ay süreyle ertelendi. 2/B tarım ve arazileri satışında da 46 bin 500 hak sahibinin borçları da 3 ay ertelendi.

FINANSGUNDEM.COM-ANKARA

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Hazineye ait tarım arazilerinin ecrimisil ödemeleri ve 2/B tarım ve arazileri satışında 46 bin 500 hak sahibinin borçlarının 3 ay ertelendiğini açıkladı.

Bakan Kurum, “Çiftçilerimizce kullanılan Hazineye ait tarım arazilerinin nisan, mayıs ve haziran aylarına ilişkin ecrimisil ödemelerini zam veya faiz uygulamadan üç ay süreyle erteliyoruz. 43 milyon TL’lik borcun erteleneceği düzenlemeden yaklaşık 18 bin çiftçimiz yararlanacak” dedi.

46 bin 500 hak sahibinin 2/B ve tarım arazileri satışlarında da nisan, mayıs ve haziran aylarına ilişkin ödemesi gereken toplam 156 milyon TL borç tutarının da herhangi bir zam veya faiz uygulamadan ve başvuru şartı aranmaksızın 3 ay süreyle ertelendiğini açıklayan Bakan Kurum, “Topraklarımıza değer katan, ülkemizi üreterek kalkındıran çiftçilerimizin her zaman yanındayız. İçinde bulunduğumuz süreci omuz omuza vererek ve daha da güçlenerek aşacağız” dedi.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)