BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaMakro Ekonomi178 şirketin Rusya'da ne kadar parası kaldı?----

178 şirketin Rusya'da ne kadar parası kaldı?

178 şirketin Rusya'da ne kadar parası kaldı?
20 Ocak 2016 - 13:21 www.finansgundem.com

İstanbul Tekstil ve Hammaddeleri İhracatçıları Birliği (İTHİB) Başkanı İsmail Gülle, bakanlara borçların ötelenmesi talebinde bulunduklarını belirtti

İstanbul Tekstil ve Hammaddeleri İhracatçıları Birliği (İTHİB) Başkanı İsmail Gülle, Rusya ile uçak krizinin başlamasının ardından sektörde 178 firmanın bu ülkede 350 milyon dolarlık alacağının kaldığını söyledi. Gülle, “Bunlar ihracatının yüzde 50’den fazlasını Rusya’ya yapan ve yaklaşık 60 bin istihdama sahip firmalar” diye konuştu. Gülle, sektörün 2015’teki 800 milyon dolarlık ihracat kaybının 300’ünün Rusya kaynaklı olduğunu dile getirdi.

EN İYİ TEKLİF İKİ TÜRK ŞİRKETİNDEN


Rusya’daki Sheremetyevo Havalimanı yeni terminal inşası ihalesinde en yüksek teklifleri Rönesans ve Limak’ın verdiği açıklandı.

İKİ BANKADA SATIŞ HAZIRLIĞI

Rus haber ajansı TASS’a göre Rusya Ekonomi Bakanı Aleksey Ulyukaev, Sberbank ve VTB’nin özelleştirilmesi için teklif hazırlığında.
ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)