BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündem17 PKK'lı öldürüldü----

17 PKK'lı öldürüldü

17 PKK'lı öldürüldü
10 Eylül 2015 - 06:13 www.finansgundem.com

Şemdinli'de köylüler parçalanmış PKK'lı teröristlerin cesetlerini buldu

Hakkari Şemdinli’de Tekeli köyü yakınlarında 7 PKK'lının parçalanmış cesetleri köylüler tarafından bulundu. Teröristlerin hava operasyonunda öldüğü belirtildi.

- Erzurum Şenkaya kırsalında 4 gündür süren operasyonlar sonucunda çembere alınan teröristlerden 8’i etkisiz hale getirildi. 
- Şırnak Cizre’de 2 terörist, ölü olarak ele geçirildi. Nur Mahallesi’nde PKK’nın polis aracı ile otomobile yönelik saldırıda 2 vatandaş öldü.
- Yüksekova’da canlı kalkan eylemine katıldıkları için gözaltına alınan 32 kişiden 26’sı serbest bırakıldı. Gözaltına alınan Hollandalı Gazeteci Frederike Geerdink ise işlemleri tamamlandıktan sora sınır dışı edilecek. Şemdinli’de PKK tarafından köprüleri havaya uçurulan vatandaşlar, ulaşımlarını sağlamak için dereye ağaçtan köprü yaptı.
- Bitlis-Tatvan karayolunda askerler arama-tarama faaliyeti yaparken, karayolunun 15’inci kilometresinde yola döşenen el yapımı patlayıcı PKK’lı teröristlerce patlatıldı. Çıkan çatışmada teröristler kaçtı.  
- Şanlıurfa’da durdurulan bir TIR’da yapılan aramada soğan çuvalları arasına gizlenmiş 5.5 ton plastik patlayıcı bulundu. İki kişi gözaltına alındı. 
- Diyarbakır’ın Silvan, Kulp, Dicle ve Lice ilçelerinde bazı bölgeler geçici askeri güvenlik bölgesi ilan edildi. Yasak 1 Mart 2016 tarihine kadar devam edecek. 
- Tunceli’de teröristlerce kaçırılan Ak Parti Mazgirt İlçe Başkanı Süleyman Canpolat, serbest bırakıldı.
ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)