BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündem17 Aralık polislerinin hepsi serbest----

17 Aralık polislerinin hepsi serbest

17 Aralık polislerinin hepsi serbest
11 Aralık 2015 - 22:48 www.finansgundem.com

17 Aralık operasyonunda tüm polisler serbest bırakıldı

17 Aralık yolsuzluk ve rüşvet operasyonu sebebiyle gözaltına alınan polislerden tutuklama talebiyle hâkimliğe sevk edilen 14 kişinin sorguları tamamlandı. 14 polis adli kontrol kararı ile serbest bırakıldı.

İki yıl önce yolsuzluk soruşturmasına takipsizlik veren savcı Ekrem Aydıner tarafından yürütülen soruşturma kapsamında geçtiğimiz salı günü 13 ilde düzenlenen operasyonda 27 kişi gözaltına alınmıştı. İşlemleri 13 kişi emniyet ve savcılık ifadeleri ardından serbest kalırken 14 polis ise tutuklanmaları talebiyle nöbetçi sulh ceza hâkimliğine sevk edilmişti.  

Savcı Aydıner, daha önce gerçekleştirilen operasyonlar sebebiyle Silivri'de tutuklu bulunan eski İstanbul Mali Suçlar Şube Müdürü Yakup Saygılı ve Organize Şube Müdürü Nazmi Ardıç'ın da aralarında bulunduğu 10 polisin de 17 Aralık soruşturması çerçevesinde ifadelerini aldı. Aydıner, Saygılı ve Ardıç'ın da aralarında bulunduğu tutuklu polisleri hâkimliğe sevk etmedi.
ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)