BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündem1673 depremzede çocuk ailesine kavuştu----

1673 depremzede çocuk ailesine kavuştu

1673 depremzede çocuk ailesine kavuştu
12 Mart 2023 - 18:59 www.finansgundem.com

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı'ndan yapılan açıklamada kimlik kontrolü ve doğrulaması sonrasında 1673 çocuğun ailesine teslim edildiğini, 89 çocuğun ise Bakanlık tarafından kuruluş bakımına alındığı bildirildi

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı, kimlik kontrolü ve doğrulaması sonrasında 1673 çocuğun ailesine teslim edildiğini duyurdu. 89 çocuğun Bakanlık tarafından kuruluş bakımına alındığı, 153 çocuğun ise tedavi sürecinin takip edildiği bilgisi paylaşıldı.

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı'nın sosyal medya hesabından yapılan açıklamada, enkaz altından çıkarılmış, refakatçisi olmayan 1915 çocuğun kayıt altına alındığı belirtildi.

Başvurucuların kimlik kontrolü ve doğrulaması sonrasında 1673 çocuğun ailesine teslim edildiği vurgulanan açıklamada, "89 çocuğumuz tedavisinin ardından Bakanlığı'mız tarafından kuruluş bakımına alınmıştır. 153 çocuğumuzun ise hastanelerde devam eden tedavi süreci yakından takip edilmektedir" bilgisi verildi.

Çocuk bakım kuruluşlarında kimliği henüz bilinmeyen 45 çocuğun olduğu ifade edilen açıklamada, Aile Bilgi Sistemi Afet Yönetim Çocuk Modülü'ne yapılan ihbarlar sonucu 352 çocuğun vefat ettiğinin belirlendiği kaydedildi.

Rize'de depremzede çocuklara 'Formulaz'lı moral

MSB'den depremzede çocuklara büyük sürpriz

Bosna Hersek, depremzede çocuklara oyuncak gönderiyor

 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)