BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündem150 bin lira hibeye başvurular başladı----

150 bin lira hibeye başvurular başladı

150 bin lira hibeye başvurular başladı
10 Nisan 2017 - 12:12 www.finansgundem.com

TÜBİTAK'ın girişimcilerin iş fikirlerine sağlayacağı 150 bin lira geri ödemesiz destek için başvurular bugün itibariyle alınacak

TÜBİTAK tarafından hayata geçirilen "Bireysel Genç Girişim Programı"na başvurular bugün itibariyle başladı. Girişimcilere verilecek 150 bin liralık hibe için sektör ve konu ayrımı gözetilmeyecek. Hibe için TÜBİTAK'ın ayırdığı toplam bütçe 62 milyon lira.

28 Nisan'a kadar başvuruların alınacağı programa başvuru için uygulayıcı kuruluşların kapısını çalmak gerekiyor. Adaylar ilk olarak uygulayıcı kuruluşun onayından geçiyor ve daha sonra TÜBİTAK'a başvurabiliyor. Bu nedenle ikinci bir başvuru çağrısı daha yapılacak, o da 1-15 Ağustos tarihi arasında olacak. İlk aşamayı geçemeyen girişimciler tekrar şansını deneyebilecek.

Uygulayıcı kuruluşlar şöyle: Anadolu Üniversitesi Teknoloji Transfer Ofisi, Atılım Üniversitesi Teknoloji Transfer Ofisi, Bilkent Cyberpark, Dokuz Eylül Teknoloji Geliştirme AŞ, Erciyes Teknopark AŞ, Fırat Teknokent Teknoloji Geliştirme Bölgesi Yönetici AŞ, Gazi Teknopark Teknoloji Geliştirme Bölgesi Kurucu ve İşletici AŞ, Gaziantep Üniversitesi Target Teknoloji Transfer Ofisi AŞ, Hacettepe Teknokent Tek. Tran. Ar-Ge Dan. En. Sa. Çe. ile San. ve Tic. AŞ, İnnopark Konya Teknoloji Geliştirme Bölgesi Yönetici AŞ, İstanbul Teknokent AŞ, İTÜNOVA Teknoloji AŞ, Konya Teknokent Teknoloji Geliştirme Hizmetleri AŞ, Marmara Teknokent AŞ, ODTÜ Teknokent Yönetim AŞ, Özyeğin Üniversitesi Teknoloji Transfer Ofisi, TOBB Ekonomi ve Teknoloji Üniversitesi Teknoloji Transfer Ofisi, Türk Ekonomi Bankası AŞ, Uludağ Üniversitesi Teknoloji Transfer Ofisi AŞ ve Yıldız Teknoloji Geliştirme Bölgesi Teknopark AŞ.

ETİKETLER :
YORUMLAR (4)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • realite10 Nisan 2017 13:25

    hibeler kgf ler nefes kredileri havalarda uçuşuyor..beyaz eşya ve mobilyada vergi indirimleri cabası..ne hakkınız var halkın gelirleri ile cengaverlik yapıp reel sektörü bankaları belirli firmaları ihya etmeye !! ??

  • KAZIM10 Nisan 2017 13:22

    150 BİN NEYMİŞ. BİZE 10 BİN HİBE EDİN YETER.

  • torku10 Nisan 2017 13:16

    bizden topladığınız vergileri niye hibe diye dağıyorsunuz? daha az vergi toplayın, o zaman hibeye gerek kalmaaz

  • nuri10 Nisan 2017 12:41

    başvuruya gerek yok. yandaşlara dağıtın gitsin.