BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaBankacılık1.4 milyon emekliye promosyon ödendi----

1.4 milyon emekliye promosyon ödendi

1.4 milyon emekliye promosyon ödendi
04 Mart 2017 - 02:58 www.finansgundem.com

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Müezzinoğlu, dün itibariyle 1 milyon 433 bin 290 bin emekliye promosyon ödemesinin yapıldığını açıkladı. Müezzinoğlu, bankaların emekliye bonus verme hazırlığında olduğunu söyledi

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, 81 ilin Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) ve İşkur Müdürlerinin katıldığı 'Çalışma Hayatında Milli Seferberlik' konulu istişare toplantısında açıklamalarda bulundu.

Emekli promosyonu ödemeleriyle ilgili bilgiler veren Müezzinoğlu, dün itibariyle 1 milyon 433 bin 290 bin kişiye emekli promosyonu ödemesinin yapıldığını belirtti.

Emekli promosyonları ödemesinde ilk başta bankaların öne sürdüğü bir takım şartlar olduğunu ancak buna müdahale ettiklerini kaydeden Müezzinoğlu, "Emeklimize haksızlık edemeyiz. emeklimizi zora sıkıntıya sokamayız. Bugün için artık bütün bu sıkıntıların ortadan kaldırdık. 'Emekli maaşımızı sizin bankanızdan çekeceğim' diye bir protokol imzalaması yeterli olacak. Mart, Nisan ve Mayıs aylarında 11 buçuk milyon emeklimiz yaklaşık 4 milyar 850 milyonun üzerinde bir promosyonu alacak" diye konuştu.

Bazı özel bankaların promosyon ödemelerinde bonus verme hazırlığı içinde olduklarını ifade eden Bakan Müezzioğlu, "Ne kadar rekabet olursa emeklimiz kazanır. Bonusları da bekliyoruz." dedi.

YORUMLAR (2)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)