BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündem13'üncü kattan atlayarak suçluyu yakaladı----

13'üncü kattan atlayarak suçluyu yakaladı

13'üncü kattan atlayarak suçluyu yakaladı
20 Temmuz 2020 - 17:32 www.finansgundem.com

Kazakistan'da pedofili suçlusunu 13'üncü kattan atlayarak yakalayan polis memurları, cesaret madalyası ile ödüllendirildi

Kazakistan'ın Almatı şehrinde bulunan bir apartmanda 15 yaşında bir kız çocuğuna cinsel saldırı ihbarı üzerine, Bakytzhan Bakirov (36) ve Meyir Nesipbay isimli polis memurları olay yerine gitti.

13'ÜNCÜ KATTAN ATLAYARAK YAKALADI
Polisler olay yerine vardığı sırada pedofili zanlısı Citizen Sh bulunduğu 13’üncü kattan atlayarak koşmaya başladı. Zanlının kiraladığı 30 metre yükseklikte ve 13’üncü kattaki dairede bulunan Bakirov da şüphelinin ardından atladı.

Dairenin iki kat altında bulunan balkona düşen polis memuru, bacağı kırılarak ağır yaralanmasına rağmen pedofili suçlusunu yakalamayı başardı.

“O AN TEK DÜŞÜNDÜĞÜM ŞEY ŞÜPHELİYİ YAKALAMAKTI”
Atladığı sırada ağır yaralanan Bakirov bacağından üç operasyon geçirdiğini ifade etti. “O an tek düşündüğüm şey onu yakalamaktı. Bunun dışında başka hiçbir şey düşünmedim tek amacım suçluyu yakalamaktı” ifadelerini kullandı.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)