BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaYaşam-Magazin12 Ocak günü okullar tatil olacak mı?----

12 Ocak günü okullar tatil olacak mı?

12 Ocak günü okullar tatil olacak mı?
11 Ocak 2015 - 11:28 www.finansgundem.com

Katsamonu, Sinop, Bartın , Bolu, Sivas, Nevşehir, Eskişehir ve Konya'da karla karışık yağmu bekleniyor. 12 Ocak pazartesi okullar tatil olacak mı?

Meteoroloji kar yağışının yeni haftada bazı illerde devam edeceğini bildirdi. Özellikle Kastamonu, Sinop, Bartın , Bolu, Sivas, Nevşehir, Eskişehir ve Konya'da karla karışık yağmur bekleniyor. Gece don olaylarına dikkat!. Geçen hafta eğitime ara veren valillikler kar yağışının olduğu illerde 12 Ocak pazartesi yarın hangi okullar tatil yapacak? Henüz okulları tatil yapan bir valilik yok. Gelen tatil haberlerini sizlere aktaracağız.

YURTTA HAVA NASIL OLACAK?

Kar yağışı geçen hafta neredeyse tüm yurdu esir almıştı. Peki yeni haftada İstanbul, Ankara, İzmir, Konya, Kayseri, Eskişehir, Samsun, Afyon, Sivas, Bursa ve Kütahya'da havalar nasıl olacak? Meteoroloji Doğu ve Güneydoğu'yu etkisini azaltacak kar yağışları için uyardı. Ege Bölgesi'nde ise kuvvetli fırtına bekleniyor. Marmara'da ise yeni haftaya kuvvetli yağışlarla gireceğiz. Peki kar yağışı hangi illerde devam edecek. Valilikler 12 Ocak pazartesi günü hangi illerde okulları tatil yapacak?

Yapılan son değerlendirmelere göre; sabah saatlerinde Sivas, Gaziantep, Kilis ve Şanlıurfa, öğle saatlerinde Bolu, Karabük ve Kastamonu hafif kar yağışlı, Bartın ve Sinop ile gece saatlerinde Edirne, Kırklareli, Çanakkale'nin güney, Balıkesir'in batı, İzmir, Aydın, Muğla ve Antalya'nın kıyı ilçelerinin yağmur ve sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Sabah saatlerinde iç ve doğu bölgelerde kuvvetli olmak üzere ülkemizin büyük bölümünde buzlanma ve don olayı ile birlikte iç ve batı bölgelerde yer yer pus ve sis hadise bekleniyor.

HAVA SICAKLIĞI

İç ve batı kesimlerde 6 ila 10 derece artacağı, diğer yerlerde önemli bir değişiklik olmayacağı tahmin ediliyor.

RÜZGAR

Genellikle güney ve güneybatı, Akdeniz kıyıları ile güneydoğu kesimlerde kuzey ve doğu yönlerden hafif ara sıra orta kuvvette, Marmara, Kıyı Ege ve Batı Karadeniz kıyılarında kuvvetli olarak (30-60 km/s), akşam saatlerinden itibaren Marmara'nın güneybatısında yer yer fırtına şeklinde (50-70 km/s) esmesi bekleniyor.

UYARILAR

KUVVETLİ BUZLANMA VE DON OLAYI UYARISI: İç ve doğu bölgelerde kuvvetli olmak üzere ülkemizin büyük bölümünde buzlanma ve don olayı beklendiğinden, yaşanabilecek olumsuz şartlara karşı (ulaşımda aksamalar vb) dikkatli ve tedbirli olunması gerekmektedir.

KUVVETLİ RÜZGAR UYARISI Güneybatı (Lodos) yönlü rüzgarın; Marmara, Kıyı Ege ve Batı Karadeniz kıyılarında kuvvetli olarak (30-60 km/s), akşam saatlerinden itibaren Marmara'nın güneybatısında yer yer fırtına şeklinde (50-70 km/s) esmesi beklendiğinden yaşanabilecek olumsuz şartlara karşı (soba ve baca gazı zehirlenmesi, deniz ulaşımda aksamalar vb.) tedbirli ve dikkatli olunması gerekmektedir.
YORUMLAR (10)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)