BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündem100 ülkeden işadamı Türkiye'ye akacak----

100 ülkeden işadamı Türkiye'ye akacak

100 ülkeden işadamı Türkiye'ye akacak
08 Kasım 2016 - 07:10 www.finansgundem.com

MÜSİAD EXPO’nun 16’ncısı yarın kapılarını açıyor. İstanbul’da gerçekleşecek organizasyona 100’ü aşkın ülkeden yaklaşık 7 bin yabancı işadamı katılacak

16. MÜSİAD EXPO, küresel iş ağları kurmak, global pazarlarda söz sahibi olmak, KOBİ'leri güçlendirmek ve etkin büyümeyi hızlandırmak üzere iş dünyasını buluşturacak. Fuar, B2B görüşmelerle yeni iş fırsatlarının adresi olmayı hedefliyor. 16. MÜSİAD EXPO'nun tanıtım toplantısında konuşan MÜSİAD Genel Başkanı Nail Olpak, 15 Temmuz sürecini milletin iradesiyle atlatan Türkiye'nin normalleşmeye başladığını ve artık üretmeye ve büyümeye odaklandığını söyledi. Olpak, MÜSİAD EXPO'nun 100'ü aşkın ülkeden yaklaşık 7 bini yabancı olmak üzere toplamda 200 bin civarında ziyaretçi ağırlamayı beklediğini ve fuarın yabancı iş insanlarına Türkiye'de işlerin normalleştiğini göstermek için iyi bir fırsat olacağını ifade etti. Olpak şunları kaydetti: "Yurtiçinde 86, yurtdışında 170 noktada binlerce üyeyi, on binlerce üye işletmeyi temsil eden MÜSİAD olarak, Türkiye'nin her alanda büyümesi ve kalkınması için çalışmaya devam ediyoruz."

ALIM HEYETLERİ

MÜSİAD EXPO'da bu yıl alım heyeti programının genişletildiğini söyleyen Olpak, 53 hedef ülkeden profesyonel alıcıları MÜSİAD davetlisi olarak ağırlayacaklarını ifade etti. Olpak, "Ekonomi Bakanlığımızın desteğiyle yürüttüğümüz alım heyetleri programında, söz konusu ülkelerle işbirlikleri yaparak alım potansiyeli yüksek olan işadamlarını Türkiye'ye getiriyoruz" dedi.

HİGH TECH PORT'A YOĞUN İLGİ

MÜSİAD'ın Türkiye'nin orta gelir tuzağından kurtulması için ortaya koyduğu bir vizyon projesi olarak dikkat çeken High Tech Port'un üçüncüsü, MÜSİAD EXPO fuarı içinde CNR EXPO'da 4. holde düzenlenecek. Organizasyona bu yıl 20'den fazla ülkenin savunma bakanları ve havayolu şirketleri katılacak.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)